Második babánál kinek hányadik héten látszott a pocak?
Figyelt kérdés
A 12-13. hétig várunk a bejelentéssel.
Második terhesség és most sajnos van rajtam sok felesleg is :/
Kinek mikor látszott a pocak?
2023. ápr. 10. 08:08
1/8 anonim válasza:
Ugyanúgy mint az elsőnél, 16.het körül kezdett valami látszani, de a 20-25.het között lett egyértelmű, átlagos testalkatú vagyok
2/8 anonim válasza:
12 hetes se voltam, átadták a helyet a villamoson. Nem volt feleslegesem,
3/8 anonim válasza:
Hamarabb látszott, de vékonyabb voltam az elsőhöz képest. És utána furcsamód nem nőtt olyan gyorsan mint az elsővel. Most így a vége felé megint hirtelen nőtt és most viszont lehagyta az előző terhességi hasamat.
4/8 anonim válasza:
Kb ugyanolyan volt a súlyom, mint az elsővel. Az elsőnél 14, a másodiknál 16 hetesen kezdett látszani.
6/8 anonim válasza:
Ohb bocsi
5. Vagyok
Szóval a 2. 1 gyerek 14. Héten
A 3. Ikrek 16-7 ( hirtelen 3 nap alatt óriási lett)
7/8 anonim válasza:
Oriasi hasam volt, eleve nem is ment rendesen vissza az elso utan, pedig tobb ev is eltelt (nem volt szetnyilva pedig a hasizmom). 12 hetesen mar latszott, 30 hetesen azt hittek, mar barmikor szolhatok az oviban, hogy szulnimegyek. Folyton meglepodtek, hogy na, meg mindig nem? (40. hetre szuletett a kicsi).
8/8 anonim válasza:
18 hetes kortól kb. Első babámmal 24 hetes kortól kezdett látszani.
Kb 30-32 hetes koromig volt nagy a különbség 2 terhességem között, a végére nem lett nagyobb hasam 2. babával, csak hamarabb kezdett látszani és hamarabb nőtt meg egy bizonyos méretig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!