Hanyadik héttől látszódott a második babánál,hogy babát vársz?
Figyelt kérdés
7hetes leszek jövőhét kedden,második baba,az elsőnél már a 12.héttől lehetett látni,hogy babát várok,vékony alkatú voltam.
Sajnos császár óta a kötény has megmaradt,nem durván épp hogy valami,észrevettem hogy van egy kis pocakom.
Gondolom az csak puffadás.
Kinek mikor kezdett el látszódni?
2020. okt. 3. 20:14
1/5 anonim válasza:
Nálam már 12 hetesen annyira látszódott, hogy nagyon távoli ismerősöm rá mert kérdezni. A 6. hónapban akkora volt a hasam, mint az elsőnél, amikor szülni mentem. Pedig nem híztam sokat és a baba sem volt nagy. Az uh-n mindig mondták, hogy milyen nagy helye van.
2/5 anonim válasza:
Nálam 10.hét körül a hormonok miatt olyan mértékű állandó puffadás lépett fel, hogy 4-5 hós terhesnek néztem ki 😄
Nem is tudom mikor lett belőle terhes pocak, mert a puffadás nagyon sokára múlt el. Most szültem, de tényleg nem tudnám megmondani, de hatalmas pocakom volt, nagyobb mint az elsővel, a pici is 700 grammal nagyobb lett.
3/5 anonim válasza:
Az első baba nekem is látszott már 12 hetesen, a második már 10 hetesen.
4/5 anonim válasza:
Az első 12 hetesen, a kicsik 9-10 hetesen. Egyikkel sem puffadtam.
5/5 anonim válasza:
orvosok szerint,minél többedik baba anál elöbb látszik a has
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!