Kedves 18.43-as.Az számít kiabálásnak,ha az egész szöveget nagybetűvel írod,illetve az utal ingerültségre,ha halmozod az írásjeleket.Én a nyomaték kedvéért használtam...mellesleg,ha csak SZAVAKAT(és nem egész mondatokat írsz úgy) írsz nagybetűvel,megfelel a netikett szabályainak.De szerintem ez most eltörpül a kérdező problémájával szemben.
2010. okt. 8. 20:25
32/67 anonim válasza:
Szia! Szintén nagyon rossz volt az afp-m, mennem kellett genetikai UH-ra az Istenhegyi Klinikára, ott nem találtak eltérést, szerencsére. El tudom képzelni, mennyire félsz most! Őszintén sajnálom és nagyon drukkolok Nektek! Majd írd meg, mit mondtak a vizsgálaton, ha gondolod. Zs.
2010. okt. 9. 20:16
33/67 anonim válasza:
Túl vagy már a vizsgálaton?Minden rendben ment,remélem!
2010. okt. 12. 15:03
34/67 anonim válasza:
Hogy vagy?
2010. okt. 25. 13:40
35/67 anonim válasza:
Én is kiváncsi vagyok rátok, voltatok eszemben, remélem minden rendben!
2010. okt. 25. 13:51
36/67 anonim válasza:
én is. lágyszi, írj
2010. okt. 25. 13:54
37/67 A kérdező kommentje:
Tudom, nagyon régi a kérdés, de hátha itt vagytok, akik akkor válaszoltak és biztattak engem.
Hát jelentem, hogy mostmár 6 hetes a kislányom és nem down kóros. Egészséges nagy baba. 4250gr-al született a 37. héten.
Nagyon édes kis cuki baba, imádjuk:))))
Mindennap hálát adok a JóIstennek, hogy megszülethetett, hogy nem beteg.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, akik akkor biztattatok!
2011. ápr. 9. 17:20
38/67 anonim válasza:
Jaj nagyon örülök nektek. Sok boldogságot a kislányhoz.
2011. ápr. 9. 17:24
39/67 anonim válasza:
Istenem! Nagyon örülök! Tudod, nekem 1,5 éve minden eredményem jó volt és a 20 héten nemvolt szívhangja a kisfiamnak. Mi sem dohányzunk stb.. Sosem lehet tudni, ezek szerint vannak még csodák. Az enyém is itt van a pocakomban és 37 hetes magzat aki kisfiú. Annyira várom már, hogy a karomban tarthassam. Nagyon jó babázást kívánok és remélem zen túl mersz jobban bízni a jó dolgokban!! :-)
2011. ápr. 9. 17:28
40/67 anonim válasza:
én is gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!