Nagyon rosszak az eredményeim?! Rettegek! Valószínű, hogy beteg a babám?!
Teljesen ki vagyok borulva.
Nagyon rossz lett az afp leletem: 0,45
Négyes teszt 1:35 Down szindrómára.
Azonnal soron kívüli magzatvízvételre megyek.
Szinte biztos vagyok, hogy beteg a babám.
El sem tudjátok képzelni, hogy milyen fájdalmat érzek.
Esetleg volt valakinek hasonló rossz eredménye és egészséges babája született?
18 hetes kismama vagyok és meg kell szülni, ha beteg
Állandóan kőkemény a hasam, most méginkább, hogy nagyon aggódom.
Félek, hogy a mintavételen márcsak ezért is elvetélek vagy fertzést kapok és amiatt vetélek el.
Szinte biztos vagyok a rossz eredményben, nemtudom, olyan női megérzés.
Ha rossz eredmény jön ki, nem tartjuk meg semmiképpen sem. Egy beteg/fogyatékos embert felnevelni lelki, anyagi és társadalmi teher. Szerintem senkinek sem jó.
Csak nemértem, hogy miért minket súlyt a sors, ha beteg a babánk, hiszen egészségesen élünk (se cigi, se ital, mozgás is megvan, normál súlyuak vagyunk....), tanultunk világ életünkben.
Most csak okokat keresek kétségbeesésembe. Borzasztó érzés ez az egész.
Akkora fájdalom, hogy a szívem szakad meg.
Jövhét kedden. Ha rossz az eredmény, akkor hamar, ha nem, akkor akár 3 hét is eltelhet-neten ezt olvastam.
De nemcsak az afp-m rossz, hanem a nagyon megbízható (80%) négyes teszt is.
És nagyon alacsony az érték.
Szia!Nekem nem rég volt magzatvízvételem.Soha nem volt jó a vérképem,a teherbeesés előtt állandóan magas prolaktinom volt.Azt mondták,hogy ez korai vetélést idéz elő,agydaganatra gondoltak.Aztán teherbe estem,ekkor már a hcg volt mindig magas.Eztán jött az afp ami 1:93 volt.Kiborultam,megcsinálták a magzatvízvételt és kiderült,hogy teljesen egészséges a kisfiam!Ne aggódj,amikor én voltam mindenkinek jó lett az eredménye,pedig volt aki 3,5mm-es nyaki redő miatt volt ott.Nem mindenkinek tökéletes a vérképe,de ez nem jelent rosszat.
A vizsgálat a következő volt:
Reggel kaptam egy ágyat a nőgyógyászaton,és már mehettem is le a szúrásra.
Egy kedves orvos csinálta.Ultrahanggal megnéztük a babát,megmérte az orrcsontot,nézte hová fog szúrni.Közben végig beszélt hozzám,mutatta a kicsit.Amikor megtalálta a megfelelő pontot szólt,hogy ne köhögjek ne mozogjak,mert most fogja megszúrni a pocakomat.A szúrás nem fájt egyáltalán,hidd el egy vérvételnél nem rosszabb!!!!
Átszúrta a hasfalat és az asszisztens hozott egy fecskendőt amivel elkezdték leszívni a magzatvizet.Ez az egész kb. 2 percig tartott.Utána ismét megnéztük a babát,meghallgathattam a szívműködését is.Beültem egy kocsiba és feltoltak a szobába.3 órát feküdni kellett és jöhettem haza.Ennyi az egész!
Hidd el nálad sem lesz semmi gond,nyugodj meg!!!Én éreztem,hogy egészséges a kicsi és te is gondolkodj pozitívan!!!!!
Nagyon szorítok értetek és minden jót kívánok!
25hetes pocis
Szerintem nekem is magas volt akkor a prolaktinom, mert épphogy abbahagytam a szoptatást, de minimális tej még a pozitív teszt után is volt.
Menstruáció előtt 5-10 napig barnáztam, mégis valahogy sikerült teherbeesnem, nem is gondoltam volna.
Kedves Utolsó!
Köszönöm a bíztatást, de ez a 1:35-höz, ez borzasztó eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!