Más is ennyire bizonytalan így szülés előtt?
37+3 hetes kismama vagyok,nagyon félek a szüléstől,és az utána következő időszaktól.Tudom,hogy alapjában véve megváltozik az életünk,és a terhesség egy folyamat volt,de vannak olyan dolgaim,kötelességeim,amiket a babám születése után sem hanyagolhatok el.
Nagymamámat ápolom,aki 93 éves,minden hétvégén én főztem neki,fürdetés,stb.Hogyan fogom ezután megoldani ezeket a dolgokat?Nem együtt lakunk,nincs rokonunk sem,csak az öcsém,de ő ezt nem tudja vállalni.Ti hogyan csinálnátok?
Szerintem menni fog! A Férjed kisfia mennyi idős? Csak mert egy pár éves, pláne idősebb gyerekkel már meg lehet értetni, hogy kisbaba érkezik a családba, akivel az elején nagyon sokat kell foglalkozni, de ettől még nem szeretitek őt kevésbé. Mert ha hozzámentél az apukájához, akkor az a kisfiú már egy kicsit a tiéd is. És a babád pedig, a testvére lesz.
Ha a nagyid szellemileg teljesen friss, akkor szerintem ő is megértő lesz, és elfogadja, hogy rövidülni fognak a látogatások. Bár gondolom ő is nagyon várja a dédunokát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!