186.00 NE HCG szint normálisnak mondható? Kb.4-5.hét
Marc.28-an kellett vna megjonni, 29-en reggel halvany pozitiv volt, delutan pedig masik tesztel eros.
Fentebb leirtam a "parametereket" :)
tesztelj
most már kb bármilyen napszakban pozitívnak kellene lennie ha baba van
ha nincs, akkor nagy esély a kémiai terhesség
nekem is volt tavaly
vérből mért hcg-hez nem értek, emiatt arra inkább nem válaszolok 🙂
Sajnos eselytelen.
2 napja pecsetelek es gorcsolok, derekam is faj egy ponton. Dokim szerint veteles. Szerintem is.
A matek, a pozitív teszt alapján már 5hetesnek simán kell lennie a terhességnek, ennek pedig egyáltalán nem felel meg a 180as hcg, illetve látnia kellett volna valami értékelhetőt az ultrahanggal.
Aki bíztatja, az gondolja át picit. Itt sajnos nagyobb az esélye a nem jó kifejletnek.
Ez az ertek 4 hetes terhessegnek felel meg.
En az a tipus vagyok, aki az utolso pillanatig is kapaszkodik a legritkabb kivetelekbe, igy en tudva, hogy valoszinuleg csalodni fogok, megis azon agyalnek, hogy esetleg foganhatott kesobb (a spermiumok 5 nappal kesobb is elhetnek, megha erre kicsi is az esely). Illetve egyes ritka esetekben a terhesseg nem a tankonyv szerinti utemben zajlik, hanem lassabban (lattam errol legalabbis egy dokumentumfilmet). Meg mindezek mellett is ez egy nagyon alacsony ertek a pozitiv teszthez kepest. Ha mondjuk a fogabtatas megsem 15-en, hanem 20-an volt, akkor az ma 4+6-ot jelentene, ami ugy meg talan, nagyontalanbeleferhetne, a pecsetelo verzessel egyutt viszont mar ugye meg kevesbe jo kombo.
Sajnalom, hogy ezen a bizonytalansagon mesz keresztul. Drukkolok az utolso remenysugarig!❤️
Koszonom! :)
De azt hiszem ezt el kell fogadnom, hogy elment sajna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!