186.00 NE HCG szint normálisnak mondható? Kb.4-5.hét
Onnan fogod tudni, hogy lesz egy jó erős menstruációd.
Felesleges ügyeletre menned, hcg alapján ennek a terhességnek vége sajnos.
13-as
Tegnap kezdődött a pecsételő vérzés+görcs. Delutanra abba maradt, majd ma delutan ujra.
Mehenkivulinek mennyi az eselye szerintetek?
Marc.15-en foganhatott.
(Igen en vagyok aki mar irt ki kerdest, ha valaki felismeri)
én várnék a helyedben
1-2 hét alatt meg kell jönnie a mensinek, ha meg nem, akkor már esetleg többet lát a doki
mikor volt az utolsó mensid és hány naposak a ciklusaid?
12-es vagyok. Látom lepontoztatok.
Pár hete írtam ki egy hasonló kérdést. Első uh-ra 6+5 hetesen mentem, de 5+2-nek felelt meg olyan kicsi volt. Itt mindenki azt mondta, hogy ez tuti missed ab.
Hát nem lett az. 9 nappal kisebb a baba, pedig én is pozitívat teszteltem a mensi első napján egy tök gagyi x-epil teszttel. Így teljesen kizártnak tartottam a későbbi fogantatást.
Hát köszönöm jól vagyunk. Szépen fejlődik a baba, csak kisebb 9 nappal. Semmi baja, màr 12 hetes.
Ja, és én az első naptól kezdve görcsölök. Pecsételőm is volt.
Progeszteront kaptam rá.
Úgyhogy ezért írtam, hogy simán lehet, hogy neked is minden rendben, csak később fogant.
De itt a nagy okosok szerint mindenkinek missed ab van, akinek nem a szokásos ütemben zajlik a terhessége.
16-os:utolso menstr.1.napja februar 22.
Ciklusaim 35 naposak.
A fogantatas kb marcius 15 kornyeken lehetett +-1-2 nap
16os vagyok
egyetértek az előttem szólóval
simán lehet ez még bármi
amiatt is kérdés az utolsó mensid és a ciklushosszad
abból lehet számolgatni, h mikor érdemes tesztelned még és meddig
amúgy meg 17es, engem múltkor amuatt pontoztak le, mert azt írtam, h a vérzés és a pecsételés lehet teljesen normális az elején
pedig nekem védőnő és nőgyógyász is mondta
és fb-on a vakcinaifós csopiban is épp ilyen választ adtak vkinek
progeszteron ilyenkor amúgy sokszor csak placebo, de segíthet tényleg
várt mensi elmaradása után 1 héttel már tuti pozitívnak kell lennie...kérdező hol tartasz?
bocsi, beelőztél🙂
ma is negatívat teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!