186.00 NE HCG szint normálisnak mondható? Kb.4-5.hét
Vannak erre táblázatok, mennyi a normális az egyes heteken. Keress rá.
Egyébként orvos küldött hcg-t nézetni? Mert különösebben diagnosztikai értéke így önállóan nincs, csak több értékkel összevetve a növekvő vagy csökkenő tendenciát.
Nem találta UH-n a babát és azért küldött, hogy terhes vagyok-e egyáltalan.
Na most ez alapján?
Annyi van utána írva, hogy:
186.00 NE/L H <7
Nagyon alacsony a szám, ez még annyira a terhesség eleje, hogy természetes semmit nem lát a doki.
Kb az elmúlt napokban kellett volna megjönnie, olyan alacsony a szám, annyira korai terhesség.
Ha minden rendben lesz, két hét múlva már látszani fog.
Vagy elhalt terhesség, és már csökken is a hcg, ez a másik verzió.
# előző voltam
Szerintem is elhalt terhesség :(
Pecsételő vérzésem van és enyhe alhasi görcsök
Na ennek tudatában viszont, hogy egy hete pozitív volt, akkor sajnos vége lesz :(
Nagyon kevés a hcg, illetve már petezsákot látnia kellett volna, illetve a vér+görcs sem jó jel.
Majd legközelebb, ne keseredj el!
#3 #4
Tegnap voltam dokinal, latott ott vmi kis pottyot, de elkuldott HCG vizsgalatra.
Pont pecsetelo verzes es gorcs miatt mentem hozza.
Keso delutanra elmult mind a ketto, majd ma egesz nap enyhe gorcs, es most pecsetelo verzes.
Szerinted menjunk ugyeletre vagy varjam a verzes veget?
Elso terhesseg, nem es nem tudom mit kellene.
Este kell felhivnom a dokit az eredmeny miatt.
Ha öszinte akarok lenni akkor fölösleges ügyeletre rohanni!ha vetélés akkor se tudnak mit csinálni!ha meg kell maradnia akkor marad.
El kell fogadni hogy a "selejtet"nem tudják az orvosok menteni. Természetes szelekció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!