Normális ha tüsszentek fáj alul a hasam?
Figyelt kérdés
Mintha az izmok össze húzódnának.2023. ápr. 5. 11:31
11/15 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló a legelején, kb. úgy, ahogy írod, az 5. hét környékén. Pár napja voltam dokinál, és eddig úgy néz ki, minden rendben van, nem látott semmi olyat, ami aggodalomra ad okot. De amúgy ne izgulj, az orvosom leghasznosabb tanácsa az volt, hogy véletlenül se hasonlítgassam össze a várandósságomat másokéval, mert nincs 2 ugyanolyan! ;)
12/15 A kérdező kommentje:
Ez jó tanács! Köszönöm szépen! :) mi jövőhéten megyünk pàrommal. Remélem ugyan azt mondja nekem is mint neked! Boldog baba vàrást!!!
2023. ápr. 6. 14:53
13/15 A kérdező kommentje:
Kedves 7 es kommentelő ahogyan ígértem egy kicsivel később jelentkezem hogy vagyunk. És büszkén a legnagyobb örömmel mondom hogy minden rendben van velünk! Fejlődik szépen a kicsikém. És én is jól vagyok!
2023. ápr. 27. 16:32
14/15 anonim válasza:
Nagyszerű!! Nagyon-nagyon örülök!! Ez egy szuper jó hír! 😊
Itt is rendben vagyunk. Legalábbis eddig úgy tűnik.
Vigyázz magadra/magatokra 😊
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök én is nektek! 😊 boldog baba várást 😊
2023. ápr. 27. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!