Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha tüsszentek fáj...

Normális ha tüsszentek fáj alul a hasam?

Figyelt kérdés
Mintha az izmok össze húzódnának.
2023. ápr. 5. 11:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A méhszalagok húzódnak, teljesen normális és gyakori. Nincs baj. :)
2023. ápr. 5. 11:41
 2/15 anonim ***** válasza:
Hol tartasz a terhességben?
2023. ápr. 5. 17:15
 3/15 A kérdező kommentje:
4 hét 3 nap. Még csak 4 napja tudom, azért is van a kérdés
2023. ápr. 5. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem akarlak riogatni! De amikor nekem fájt a tüsszentés, köhögés, orgazmus, akkor missed Ab-m lett. A többi terhességemnél nincs ilyen (a mostani az 5. terhességem a missed AB-n kívül) Az más, ha bele-beleszúrkál, és nem minden köhögés, tüsszentés fáj. De nekem mindig fájt. A tobbinél nem.
2023. ápr. 6. 05:36
 5/15 anonim ***** válasza:
De ne ez legyen a mérvadó!!! Ne az én hsz-omból döntsd el, jó. Mert ez nem jelenti, hogy nálad is ugyanez lesz!
2023. ápr. 6. 05:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Hu hát most úgy érzem hogy még idegesebb lettem nint eddig. Bízom benne hogy semmi ilyesmiről nincsen szó
2023. ápr. 6. 06:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is bízom benne! Nagyon drukkkolok Neked/Nektek!

Pár hét múlva megírod? Kíváncsi vagyok. Szeretnék Veled örülni...

2023. ápr. 6. 06:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem is pontosan ugyanez volt, mint a 4-esnek, és egészséges kislányom és kisfiam lett. :) Úgy tudom, hogy ez nagyon gyakori és teljesen normális, nem jelez semmi bajt. Mindenesetre, ne aggódj miatta, az biztos nem segít.
2023. ápr. 6. 06:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Meg írom egy pár hét múlva hogyan alakult persze! Köszönöm a jó kívánságokat!!!
2023. ápr. 6. 07:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Látod, nem minden esetben van úgy, ahogy nálam. Inkább arra fókuszálj, ne az enyémre.
2023. ápr. 6. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!