Normális ha tüsszentek fáj alul a hasam?
Figyelt kérdés
Mintha az izmok össze húzódnának.2023. ápr. 5. 11:31
1/15 anonim válasza:
A méhszalagok húzódnak, teljesen normális és gyakori. Nincs baj. :)
3/15 A kérdező kommentje:
4 hét 3 nap. Még csak 4 napja tudom, azért is van a kérdés
2023. ápr. 5. 20:37
4/15 anonim válasza:
Nem akarlak riogatni! De amikor nekem fájt a tüsszentés, köhögés, orgazmus, akkor missed Ab-m lett. A többi terhességemnél nincs ilyen (a mostani az 5. terhességem a missed AB-n kívül) Az más, ha bele-beleszúrkál, és nem minden köhögés, tüsszentés fáj. De nekem mindig fájt. A tobbinél nem.
5/15 anonim válasza:
De ne ez legyen a mérvadó!!! Ne az én hsz-omból döntsd el, jó. Mert ez nem jelenti, hogy nálad is ugyanez lesz!
6/15 A kérdező kommentje:
Hu hát most úgy érzem hogy még idegesebb lettem nint eddig. Bízom benne hogy semmi ilyesmiről nincsen szó
2023. ápr. 6. 06:30
7/15 anonim válasza:
Én is bízom benne! Nagyon drukkkolok Neked/Nektek!
Pár hét múlva megírod? Kíváncsi vagyok. Szeretnék Veled örülni...
8/15 anonim válasza:
Nekem is pontosan ugyanez volt, mint a 4-esnek, és egészséges kislányom és kisfiam lett. :) Úgy tudom, hogy ez nagyon gyakori és teljesen normális, nem jelez semmi bajt. Mindenesetre, ne aggódj miatta, az biztos nem segít.
9/15 A kérdező kommentje:
Meg írom egy pár hét múlva hogyan alakult persze! Köszönöm a jó kívánságokat!!!
2023. ápr. 6. 07:39
10/15 anonim válasza:
Látod, nem minden esetben van úgy, ahogy nálam. Inkább arra fókuszálj, ne az enyémre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!