Egész napos émelygés mellett mit ettetek?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok 2-3 hete kezdődött az egész napos émelygés, néha hányás. Mindentől hányingerem van, a hús kizárt a szagát sem bírom. Eddig ami lecsúszott az a piritós vajjal vagy medves sajttal. Narancs, banán (de a banán is kiesett napokkal ezelőtt). Palacsinta. Kb ennyi. De már ezek is csak nehezen, erőltetve. Emellett keksz, ropi, csipsz lemegy valamennyi. Pedig tudom valamit enni kell :( de már nincs ötletem sem.2023. ápr. 4. 11:53
1/13 anonim válasza:
Reggelire:
Vizes zabkása banánnal.
Ebédre: sima húsleves alaplé, tésztával
Vacsi: pirítós, vaj
Ezen kívül mindentől hánytam. Sok gyömbéres teát ittam, meg ha nagyon rossz volt, ettem pár szem háztartási kekszet. Az első trimeszterben sokat fogytam emiatt.
2/13 anonim válasza:
Kínai csípős levesen és vajas zsömlén éltem az első 15-16 hétben. A húst azóta sem szerettem meg újra pedig már 3 éves a kisebb lányom.
3/13 anonim válasza:
Konkretan csak bananon es joghurton eltem az elso trimeszterben...meg csokin.
4/13 anonim válasza:
Sós pattogatott kukoricát citromos vízzel.
5/13 anonim válasza:
Piritoson es alman eltem a 20. hetig.
Meg neha egy kis sultkrumpli johetett, de szigoruan olajban sutve, nem sutoben. :D
Ne aggodj, ha most nem tudsz enni eleg valtozatosan. A babanak nem lesz baja. Bosszanto amugy, tudom, de ezt az idoszakot tul kell elni :)
7/13 anonim válasza:
Nekem is a banán meg a joghurtok váltak be :D
8/13 anonim válasza:
Semmit, mert ha émelyegtem es ettem, akkor futhattam hányni.
9/13 anonim válasza:
Kólán, agyon sózott sültkrumplin és joghurt/kefir kombón éltem kb 6 hónapig.
10/13 anonim válasza:
Kb kekszek, korpovit, citromlé néha magában, szénsavas gyömbéres üdítő. Volt vagy egy hét, amikor vajas kenyér magában volt jó. Ivójoghurt. Az 13. hétig volt nehéz, utána már tudtam enni rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!