Túl sok Magnosolv hasmenés mellett okozhat levertséget, émelygést?
A betegtájékoztatót ha elolvasod, írja hogy túladagolás esetén lehet fáradékonyság stb..Meg hogy szólj az orvosodnak ha ilyen van.
Viszont szerintem ha a napi 2 tasak max 3 nem segít, akkor inkább pihenj többet,meg beszélj az orvosoddal, hogy mit ajánl, ne zacskószám tömd magadba, mert ha az ajánlott mennyiség nem használ, akkor valószínűleg a több se fog.
Nekem amúgy nem ment a hasam tőle.3x1 ittam, de én másfajta magnéziumtól meg egy hétig kínlódtam.
Nem ittam zacskószám, napi 1,5-2 tasakkal ittam meg mostanában. De valószínűnek tartom, hogy nekem ez is sok volt, úgyhogy lehet, hogy áttérek inkább a megnerotra.
Attól félek, nehogy a bábának valami baja legyen tőle. De ugye ekkora mennyiségtől még nem lehet?
Én úgyanúgy voltam, mint az első hozzászóló.
A babának nem lesz baja tőle, de én az első két terhességemnél is MagneB6-ot szedtem, úgyhogy evidens volt erre váltanom, amikor a Magnosolv nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!