Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki megérezte, megálmodta...

Volt aki megérezte, megálmodta a baba nevét?

Figyelt kérdés

Én azt érzem, hogy kislányom lesz. Éjszaka kislánnyal álmodtam, nagyon intenzív volt. Nem tudom megmagyarázni miért, csak van egy ilyen megérzésem. Szégyellem leírni, de titkon kislányt is szeretnék(persze ha pöcsös, akkor is örülünk neki, mert a miénk. ☺️) Viszont én amilyen pesszimista vagyok, általában mindig olyan megérzéseim vannak, amelyek “negatívak”. Most mégis a kislányt érzem.

Valaki érzett már így?

13+2 vagyok, még nem tudjuk a nemét.

2023. ápr. 3. 05:13
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Szerintem itt te vagy tapló azzal, hogy nem tudod elfogadni másnak a teljesen ártalmatlan szokásait.

Egyébként sok kérdésnél láttam már, hogy tökös babázzák a fiúkat, nekem ez inkább aranyos, meg ezek szerint nem egyedül vagy “ekkora beteg állat.”

2023. ápr. 3. 12:16
 22/30 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg nem szép dolog így nevezni a saját gyereked, nem nagyon tudom ezt aranyosnak se felfogni. Sosem hallottam még egy kis újszülöttre olyan megnevezést hogy "pöcsös-tökös" vagy "nunás" ...
2023. ápr. 3. 12:22
 23/30 anonim ***** válasza:
91%
Ikreket álmodtam meg 3.szorra, kislányokat és a 3. is fiú lett 😃
2023. ápr. 3. 12:45
 24/30 anonim ***** válasza:
63%

Most képzeld el, hogy a férjed csupa csupa szeretettel mindig szukának hív. Mert ő farmon nőtt fel, és ott így hívták a lányokat.

Lehet, hogy te megszoktad, lehet, hogy a gyereked is megszokná, de tudatalatt ennek jelentése van. Egy férfi nem attól férfi, hogy pöcse van. Jó, főként attól, de nem csak ennyit jelent férfinak lenni, és a nő sem egy pucér pina, hanem jó esetben több szerepe is van ennél a nőiességnek.

2023. ápr. 3. 12:58
 25/30 A kérdező kommentje:
Rohadt jó, hogy nem ez volt a kérdés. Mindegy. Te másként szocializálódtál. Azért más a szuka, meg pics@a, mint a nunis. Ahogyan f@sz is más, mint a pöcsös.
2023. ápr. 3. 13:42
 26/30 anonim ***** válasza:
52%
Egyáltalán nem más, ugyanazt jelenti, egy nemiszervet. Ezzel az erővel hívhatnád fülnek vagy kislábujjnak is, az is ugyanolyan testrésze. Akármit mondasz, undorító.
2023. ápr. 3. 13:48
 27/30 A kérdező kommentje:

Végülis, az is cuki. :)

Ismerek olyat, aki buksizza a gyerekét.

2023. ápr. 3. 14:11
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem anyukaként írok, hanem gyerekként :)

Nekem anyukám mesélte régebben, hogy amikor még a pocakjában voltam, egész végig azt mondták az UH-on, hogy kisfiú leszek, és ezért mindig a Martin névről álmodott, hogy akkor az lesz a nevem. De végül lány lettem, és titokban ő nagyon lányt szeretett volna, és így hatalmas meglepetés voltam neki, amikor megszülettem. 😊

2023. ápr. 3. 20:40
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
26# a gyereknek is mindegy, h kukinak, v fsznak hívod? V a kislánynak meg azt mondod most meg a pinàd? Ugye te sem gondolod komolyan?
2023. ápr. 4. 14:39
 30/30 A kérdező kommentje:
Üzenem annak a kedvesnek, aki kívánta, hogy ne legyen fiam, nem kell aggódnia, mert kislányunk lesz. Tegnap derült ki. :)
2023. ápr. 21. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!