Az elejétől fogva álmodtam a kislányomról, sőt már a fogantatás előtt is... Kisfiam lesz :D
2019. febr. 12. 14:03
2/13 anonim válasza:
Az elso pillanattol kezdve tudni veltem, hogy fiu, megeskudtem volna ra... aztan kiderult, hogy kislany:)
2019. febr. 12. 14:14
3/13 anonim válasza:
Megálmodtam a nevét, és a nemét is (fiú). Lány lett :) Miután megtudtam, még utána is fiúról álmodtam
2019. febr. 12. 14:15
4/13 anonim válasza:
Többször álmodtam kisfiúról. Aztán persze kiderült, hogy kislány lesz :)
2019. febr. 12. 14:43
5/13 anonim válasza:
Én mindig is kislánnyal álmodtam, az lett. Az a fura, hogy babának sose láttam, csak mindig olyan 3-4 évesnek, piros harisnyában, sötétkék ruhában, két csurival.
2019. febr. 12. 14:56
6/13 anonim válasza:
Én már terhesség előtt 15 évvel tudtam, hogy fiam lesz. Csak fiú nevem volt.
1 fiam van, most 6 éves, nem lesz több gyerekünk.
Nem álmodod meg a nemét. Arról álmodsz, amire vágysz. És ugye itt 50-50% az esély, hogy eltalálod.
2019. febr. 12. 15:28
7/13 anonim válasza:
Én megálmodtam a nemüket és nevüket is. Két gyerekem van, egy fiú és egy lány. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor álmodtam róluk.
2019. febr. 12. 17:15
8/13 anonim válasza:
Én első gyereknek fiút szerettem volna mindig, mégis a pozitív teszt után 2 nappal ha nem is megálmodtam, de belém hasított egy iszonyatosan erős megérzés. Soha előtte és azóta sem éreztem ilyet, de gyakorlatilag belém hasított, hogy lány lesz és ezzel egyszerre a neve is. Ez azért is volt nagyon fura, mert több éve volt már lány név amit megbeszéltem a férjemmel, hogy majd ezt választjuk ha lányunk lesz és mégsem ez a név hasított belém.
Akkor elmondtam a férjemnek, hogy ha kiderül UH-n, hogy tényleg lány, akkor hívjuk inkább így. Bólogatott, hogy egyetért velem.
Most 20 hetes vagyok, nemrég tudtuk meg, hogy tényleg kislány lesz. :)
2019. febr. 12. 18:01
9/13 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy arról álmodsz, amire vágysz. Én a családban született 8 kisfiú után egyértelműen kislányt szerettem volna. Mégis kisfiúval álmodtam, többször egymás után is, kislányról egyszer sem. Aztán nagyon örültünk, hogy kislány lesz :)
2019. febr. 12. 19:51
10/13 anonim válasza:
Én első perctől éreztem, hogy fiú, a vágyam is kisfiú volt. A férjem kislányt szeretett volna. Mindig kislánnyal álmodtam, még azután is, hogy 18 hetesen megmondták fiú lesz. Annyira rosszul esett, hogy mindig lánnyal álmodtam, hogy volt olyan, hogy sírva ébredtem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!