Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megálmodtátok a babátok...

Ti megálmodtátok a babátok nemét? Mikortól álmodtátok?

Figyelt kérdés

2019. febr. 12. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elejétől fogva álmodtam a kislányomról, sőt már a fogantatás előtt is... Kisfiam lesz :D
2019. febr. 12. 14:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elso pillanattol kezdve tudni veltem, hogy fiu, megeskudtem volna ra... aztan kiderult, hogy kislany:)
2019. febr. 12. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Megálmodtam a nevét, és a nemét is (fiú). Lány lett :) Miután megtudtam, még utána is fiúról álmodtam
2019. febr. 12. 14:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Többször álmodtam kisfiúról. Aztán persze kiderült, hogy kislány lesz :)
2019. febr. 12. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Én mindig is kislánnyal álmodtam, az lett. Az a fura, hogy babának sose láttam, csak mindig olyan 3-4 évesnek, piros harisnyában, sötétkék ruhában, két csurival.
2019. febr. 12. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Én már terhesség előtt 15 évvel tudtam, hogy fiam lesz. Csak fiú nevem volt.

1 fiam van, most 6 éves, nem lesz több gyerekünk.

Nem álmodod meg a nemét. Arról álmodsz, amire vágysz. És ugye itt 50-50% az esély, hogy eltalálod.

2019. febr. 12. 15:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Én megálmodtam a nemüket és nevüket is. Két gyerekem van, egy fiú és egy lány. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor álmodtam róluk.
2019. febr. 12. 17:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Én első gyereknek fiút szerettem volna mindig, mégis a pozitív teszt után 2 nappal ha nem is megálmodtam, de belém hasított egy iszonyatosan erős megérzés. Soha előtte és azóta sem éreztem ilyet, de gyakorlatilag belém hasított, hogy lány lesz és ezzel egyszerre a neve is. Ez azért is volt nagyon fura, mert több éve volt már lány név amit megbeszéltem a férjemmel, hogy majd ezt választjuk ha lányunk lesz és mégsem ez a név hasított belém.

Akkor elmondtam a férjemnek, hogy ha kiderül UH-n, hogy tényleg lány, akkor hívjuk inkább így. Bólogatott, hogy egyetért velem.

Most 20 hetes vagyok, nemrég tudtuk meg, hogy tényleg kislány lesz. :)

2019. febr. 12. 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, hogy arról álmodsz, amire vágysz. Én a családban született 8 kisfiú után egyértelműen kislányt szerettem volna. Mégis kisfiúval álmodtam, többször egymás után is, kislányról egyszer sem. Aztán nagyon örültünk, hogy kislány lesz :)
2019. febr. 12. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Én első perctől éreztem, hogy fiú, a vágyam is kisfiú volt. A férjem kislányt szeretett volna. Mindig kislánnyal álmodtam, még azután is, hogy 18 hetesen megmondták fiú lesz. Annyira rosszul esett, hogy mindig lánnyal álmodtam, hogy volt olyan, hogy sírva ébredtem.

Furcsa, hogy sosem álmodtam fiúval.

2019. febr. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!