Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Korai várandós vagyok (5. hét, lombik Baba - ICSI), szerencsére abszolút jól érzem magam, transzfer után egy hetet pihentem, azután visszamentem dolgozni. Azonban ma megfogalmazódott bennem egy kérdés. A munkahelyemen minden nap csomagvizsgálóval nézik át a csomagjainkat, valamint minden nap 2x áthaladunk fémkereső kapun. Utóbbi kevésbé, előbbi jobban aggaszt, ma pl. elég sok időt töltöttem a gép mellett, melyre “sugárveszély” felirat van téve.

Okozhatott, vagy okozhat a jövőben az embrió(k)nak, vagy később magzat(ok)nak ez károsodást, bármi fejlődési rendellenességet? Megesz az idegesség lassan..

Üzemorvosunk még pár hétig nem elérhető, ultrahangra pedig kb. 2 hét múlva megyek..

#terhesség #munkahely #csomagvizsgalo
2023. márc. 29. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Sürgősen kikérném orvos véleményét.
2023. márc. 29. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:

38.hétig dolgoztam olyan munkahelyen, ahol napi 4-6x mentem át ilyen kapun, és heti 1x tuti besipoltam és mellette kikellett pakolni a táskámat, ami pár percet igenybe vett.

(Irodán dolgoztam, random sipolt be a kapu szúrópróba szerű ellenőrzés miatt)

2023. márc. 29. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk a reptéri ellenőrzésnél ugyanez a kapu van, és ott külön motozzák a kismamákat...
2023. márc. 29. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

A fémkereső nem àrt. Az elektromos indukció elvèn működik.

A sugàrveszèly feliratú gèp az gondot okozhat.

2023. márc. 29. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
A kismamàk ugyanazon a reptèi kapun mennek àt. Lehet helyette motozàst kèrni, mert ìgy egyszerűbb, mint bizonygatni, hogy veszèlytelen.
2023. márc. 29. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Egy percre sem mentem volna vissza, főleg ilyen előzmények után.
2023. márc. 29. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Aki lombikkal esik teherbe alapból nem veszélyeztetett terhes? Én inkább elmennék táppénzre vagy beszélnék a főnőkömmel, hogy rakjon át máshova ha lehet.
2023. márc. 30. 13:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindenkinek. Szerencsére nem dolgozom a csomagvizsgáló közelében nap, mint nap. Irodai munkám van, amit szeretek, csak tegnap egy nagyobb iskolai csoportot fogadtunk, ezért voltam a közelében több időt.
2023. márc. 30. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!