Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5,7 éhgyomri cukor magas?

5,7 éhgyomri cukor magas?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok, most voltam cukorterhelésen a labor referenciaértéke szerint 4,1-5,9-ig jó. Nekem 5,7 lett a 0 perces a 60-as 9,7 a 120 perces pedig 7,3 ami a referenciaérték szerint 7,8-ig jó. Na most én meg is nyugodtam de a védőnő szerint a cukorbeteg gondozóba kell menni mert 5,1 fölött az éhgyomri magas. Bárhol nézem az interneten a 6 alatti érték az jó. Muszáj menni gondozóba ha a védőnő azt mondja? Vagy megvárhatom a nőgyógyászom véleményét ?

2023. márc. 24. 21:47
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
28. Hétben vagyok és összesen 2kg-t híztam eddig remelem nem fogok sokkal többet :)
2023. ápr. 20. 14:12
 22/22 anonim ***** válasza:
Hát ezt sztem előre nem lehet nagyon tudni de nekem pl az első terhességem végén -5kg volt a mérleg állása, a másodiknál meg diéta mellett is +32 kg. nálam is főleg a víz volt a másodiknál. pár nap alatt lememt 26 kiló.
2023. ápr. 20. 20:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!