Ikres anyukák nektek milyen volt a terhességetek 2 babával? Hogyan szültetek?
Valamint korábban születtek e meg a babák?
Két petéjű babáim lesznek, van egy kisfiam, de ikrekkel kíváncsi lennék a tapasztalatokra, esetleg jótanácsokra. Köszönöm előre is :)
(Tudom van erre facebook csoport, de nekem nincs facebookom 🤭)
Szia
Vegyes párosom van. 3 évesek Szuper terhességem volt az ikrekkel is. (van még egy 7 éves lányom)
Dolgoztam és a nagyot logisztikáztam utolsónapig.
35 hétre jöttek az ikrek sürgősségi császárral. 2 hetet voltunk kórházban (nálunk 2000g al engednek haza) Nem kellett légzés támogat@s. Makk egészségesek.
A nagylányom pcs volt.
Írj nyugodtan privit ha van kérdésed
Szia!
Én anyukám terhességéről tudok nyilatkozni.
Ő elég hamar táppénzre ment, veszélyeztetett terhes volt. Sokat kellett otthon pihennie, de viszonylag jól tűrte. Mi a 39.hétre születtünk meg császárral. Én fejtartásban feküdtem , tudtam a dolgomat. :D A tesóm viszont harántfekvésben volt. Elsőként így is természetes úton tervezte anyunál a szülést az első orvosa. Viszont a második ezt nagyon ellenezte és végül császár lett. Sajnos anyu terhességi toxémiás volt, ment el már a veséje a végére . Azóta is van egy kevés fehérje a vizeletében, de több gond nincs a veséjével. Császár után meg összeszedett valami fertőzést, egy hétig miatta voltunk bent a kórházban . 3100 és 3000gm-mal születtünk.
Ez 25 éve volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!