Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem találnak méhen belüli...

Bogica0616 kérdése:

Nem találnak méhen belüli terhességet, mégis 33280ml/U a hcg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Március 4.-Én pozitív volt a tesztem. Egy kicsit nehezen erősödött. De rá 3 napra már látszódott, hogy erősödik. Ma voltam orvosnál. Nem látott semmit a méhemben. 3 hétre hívott vissza kontrollra. De hcg vérvételt kért. Megjött az eredmény 33280ml/U. Kb mensitől 6-7. Hétben járok. Erős, bénító fájdalmam nincs, vérezni nem verték. De egy kicsit fáj az oldalam, még görcsőlgetek. Kicsit a lábam is fáj. Nagyon félek, hogy méhen kívüli és nem csak rossz volt a gépe.
2023. márc. 21. 21:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

De jó, örülök. Van, hogy hüvelyin nem látszik, olyankor a hasin érdemes megnézni. Méhenkívülit hüvelyivel lehet jobban látni egyébként, de ha méhen bvelül van, akkor hüvelyin nem mindig látszik. Én második gyereknél csak hasit engedtem (ha lett volna panaszom, természetesen az más lett volna).

Örülök, hogy minden rendben, boldog babavárást!

2023. márc. 22. 15:36
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagy kő esett le a párom és az én szivemről is.
2023. márc. 22. 15:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Hű, hát ez szuper! Gratulálok! Már most szivatja a szüleit🙂
2023. márc. 22. 21:42
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen, bár az orvos is ludas volt. Mert a Szonográfus egyből megtalálta.
2023. márc. 23. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!