Most vagyok 24 hetes terhes és eddig 5.5kg-nál tartok. Igaz hánytam is az elején rosszúl voltam. A lányommal anno 9 kilót híztam összesen. Szerintetek sok ez az 5.5kg eddig??
Mindegyik gyerek normál súllyal született, egészségesek.
Mielött valaki belekötne, nem fogyóztam, csak azt és annyit ettem, ami jól esett.
2023. márc. 7. 11:21
3/15 anonim válasza:
20. hétig fogytam. Utána is csak kb 7-8 kg-t. Nagyjából le is ment a szüléssel és utána.
Nem voltam cukros,nem diétáztam. Se émelygés, se hányás.
2023. márc. 7. 11:22
4/15 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen egészségügyi problémám. Se magas vérnyomás se a cukorral nincs problémám. 170cm magas vagyok és 95kg voltam amikor terhes lettem. Mielőtt terhes lettem azelőtt adtam le 30kg-t.
2023. márc. 7. 11:28
5/15 anonim válasza:
Első gyerekkel 12 hétig felszaladt 5 kg. Veszélyeztetett voltam. Egész nap csak feküdtem meg ettem. Aztán szépen lelassult a gyarapodásom.
10kg-ot híztam végül.
Az ikrekkel már nem volt ilyen hízó rohamom. 35 hétig (koraszülöttek) 12 kg-ot híztam
2023. márc. 7. 11:30
6/15 anonim válasza:
16 kilot hiztam es nem feszultem ezen 😊
Szules utan fel evvel mar vekonyabb is voltam, mint terhesseg elott, en a szoptatas alatt fogytam. Na legalabb ennyi jo volt benne :D
2023. márc. 7. 11:50
7/15 anonim válasza:
Első gyerekkel 7 kg jött fel, másodikkal 10 kg. A 3. terhességem "kicsit" más, mert az indulósúlyom pont 72 kg volt (amennyivel 2x szülni mentem) és jött GDM, így 33 hetesen még nem jött fel semmi.
Szerintem nem sok az 5 kg de a terhesség alatti hízásnál sokat számít, hogy túl alacsony vagy normál súllyal vagy túlsúllyal kezded el.
2023. márc. 7. 11:52
8/15 anonim válasza:
20 kilót híztam, pedig nem zabáltam :/ de remélem, szoptatás alatt lemegy valamennyi. Húzok is edzeni, ha vége a 6 hetnek. Az elsővel ugyanez volt, de most kövérebbnek látom magam, mint akkor.
2023. márc. 7. 11:54
9/15 anonim válasza:
Elsővel 12kgt, másodikkal 6kgt.
2023. márc. 7. 11:59
10/15 anonim válasza:
Első fiammal összesen 21 kilót híztam, nem tudom hogyan mert nem látszott rajtam. Szerencsére 4 hónap múlva szülés után már le is ment. Ja és nem azért nem látszott mert teltebb lettem volna, csak egyszerűen eloszlott. 52 kg-al kezdtem anno a terhességet, 73-al mentem szülni. És érdekes, nekem nem mondta akkor se az orvos, se a védőnő, hogy sok lenne. Pedig szerintem sok volt. Most várom a második babámat, jelenleg 20 hetes vagyok, és már most híztam 5 kilót. Ki tudja még mi lesz a végére. 🙈
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!