Ki mennyit szedett fel terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Most vagyok 24 hetes terhes és eddig 5.5kg-nál tartok. Igaz hánytam is az elején rosszúl voltam. A lányommal anno 9 kilót híztam összesen. Szerintetek sok ez az 5.5kg eddig??2023. márc. 7. 11:08
11/15 anonim válasza:
Elsovel 24 kilo🤪( de brutal vizes voltam),3 honap alatt kevesebb voltam mint az idulo sulyom. Masodik terhesseggel 16 kilo jott fel. Szules utan 3 nappal mar -8 kiloval voltam kevesebb es az a maradek plusz is leolvadt par het alatt.
12/15 anonim válasza:
Első baba, 36. hét. Eddig +1kg.
Viszont én nagy súllyal kezdtem alapból a terhességet, csúfos lett volna még erre is gyarapodnom. Boldog babavárást mindenkinek!
13/15 anonim válasza:
12 kilót híztam. Az alap súlyom 72 kiló, de mire terhesgondozásra és védőnőhöz kerültem, 68 kiló voltam.
A második trimeszterig nekem is kb 5-6 kiló jött fel, aztán a 34.héttől vizesedtem és akkor jött fel a maradék 6 kiló.
Szülés után 1 héttel 70 kiló voltam.
14/15 anonim válasza:
Terhesség alatt én 12 kg fogytam külső tényezők miatt, se a védőnő se a doki nem találta problémásnak a dolgot, bár a vérnyomásom így is a 150-160-t verte.... Szülés után az induló súlyomhoz képest 17 kg-vel jöttem ki a kórházból.
15/15 anonim válasza:
Én a napokban töltöm a 39.hetet szóval eléggé a végén vagyok, +15kg😁 de szerencsére nem látszik csak a pocak nőtt, 55 kg-rol indultam úgyhogy elfért rajtam de talán comb/fenékre híztam ténylegesen egy kicsit. Cukor/vérnyomás rendben volt,ettem ami jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!