Aki a terhessége alatt 20kg körül szedett fel, az mennyi idő alatt mennyit fogyott vissza, míg megállt a súlya?
20 kg hízásból 10 kg fennragadt a gyerek 1 èves koráig, ekkor döntöttem el, hogy mivel önmagától nem fog lemenni, tennem kell.
5 hónap alatt lefogytam 18 kg-ot.
Az első gyerek után 4 hónap alatt lement simán a 16 kg, emiatt nem törtem magam hamarabb.
Aztán belejöttem és formába hoztam magam.
Előtte átlagos voltam, most izmos, karcsú ( 19-20 évesen néztem ki így)
Ennyit nem szedtem fel, "csak" 17-et. De éb alapvetően magas és vékony vagyok, igazából nem is tudom, hol volt rajtam az a 17 kg, mert szülés utá egy órával már kb. lapos volt a hasam, simán lement 8-9 kg szüléskor, pedig a kisfiam is csak 3 kg volt.
Sajna, 2-3 hónap múlva már az egész lement, pedig maradhatott volna rajtam kicsi, jobban állt.
Azért ha hormonalisan okés vagy, akkor a megfelelő mennyiségű kalóriabevitel, és megfelelő minőségű etelek mellett nem lehet felszedni +20 kilókat...
Én pl. az elsővel 10 kilót fogytam pedig nagyon hízékony vagyok ha zabálok és az a nagy igazság, hogy nekem volt is miből lefogyni, mert 80 kilóval lettem terhes. Terhesen nem sportoltam, csupán csak odafigyeltem a szénhidrátbevitelre, a gyermekem átlagos 3.5 kgos lett.
Írják itt a szoptatast, azért azt jó tudni, hogy vannak akik szoptatás alatt híznak meg, vagy híznak még jobban meg. Nekem pl a leadott 10kilo pikkpakk visszajött és feljött még 10 csupán csak amiatt mert rendszertelenül zabáltam meg kialvatlan voltam és fáradt. Aztán nagyon hamar, kb másfél hónap alatt lement miután abbahagytam a szoptatást meg visszamentem dolgozni.
Több, mint 17 kg ugrott fel, ebből 10+ az első trimeszterben, ami annak köszönhető, h sovány voltam eléggé előtte, de lehetett a progi miatt is. Mondjuk leginkább hasra híztam végig.
A szüléssel alig jött le belőle 5-6 kg, bár vizes nem nagyon voltam. Lassan két hónapja itthon vagyok (egyelőre szoptatok), lassú ütemben fogyok továbbra is, bár nem direkt, eszek rendesen, sőt :)
Remélem annyira nem is fogyok vissza, mint a terhesség előtt, de már most vékonyabbnak érzem magam, mint előtte, szerintem csak a hasam nagyobb - igaz, hogy szerintem szétnyílt a hasizmom, szóval ez kérdésed tekintetéből nem biztos, hogy mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!