Szedett valaki Claritine-t terhesség alatt mostanában?
Régebbi kérdést találtam róla, ott nem szedhette senki orvos szerint. Nekem most lazán rávágta a doki, hogy lehet szedni, de a betegtájékoztatón is az van hogy csak orvosi beleegyezéssel vagy ilyesmi, mintha mégsem lenne annyira jó.
Nyugtassatok meg légyszi, hogy tényleg nem okoz gondot, mert nem mertem még elkezdeni, pedig a parlagfű szezonra már készülnöm kéne.
Hát nem nyugodtam meg…Mi az hogy angolul több tíz releváns oldal? Csak azért mert angolul van nem biztos hogy megbízható. Megbízható orvosi oldalakat meg nem ismerek, pláne nem angolul. Nem igazán szoktam ilyen témában kutakodni. De ha linkelsz azt megköszönöm. :)
Nem segít a tengervizes orrspray, sőt a főszezonban a claritine se sokat, csak a tiltott orrkidugító sprayk szoktak használni…
Megértem a helyzeted kérdező.Nagyon rossz mikor be van dugulva az orrod főleg este mikor aludnál dehát így nem lehet.Én sem tudok úgy aludni.
Nem tudom ki mit érez mikor pontozgat:D Biztos unatkozik.Kik járnak ide fel XD Mindig újra meg újra rájövök hogy kár véleményt írni mert valaki unatkozó tuti beleköt.
Kérdező más gyógyzert nem tudna az orvos felírni amit teszteltek kismamákon is?Mondjuk az a baj hogy ilyen típusú gyógyszereket nem igazán tesztelnek várandós nőkön.Kérdezd meg újra az orvost hogy tuti szedheted e.Jobbat nem lehet erre mondani.Abszolút megértem hogy nem merted bevenni a gyógyszert hisz várandósan azért duplán meggondol mindent az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!