Meddig éltetek házaséletet a terhességetek alatt?
Az első gyerekkel 40. héten még aktívan próbálkoztunk ilyen módon is kicsalogatni a kicsit (nem jött össze, indítani kellett), de egyébként is viszonylag rendszeresen voltunk együtt végig.
A második terhességem alatt szerintem ha összesen voltunk együtt 5-6x, akkor sokat mondok. Semmi libidóm nem volt, és rosszul is éreztem magam a bőrömben, szóval nem nagyon volt akciózás. Szerintem a harmadik trimeszter legelején volt talán egy együttlétünk, de igazából úgy, ahogy van, ezt a tevékenységet mellőztük. Szülés után jobb lett :)
Egyikkel sem. Mindkétszer medence ízületi diszfunkciom volt és alig bírtam mozogni, rosszul voltam a szex gondolatától is. A libidom is lecsökkent.
Férjemet meg láthatóan frusztrálta a nagy has meg a tudat.
Nem erőltettük.
Olyan 32.hétig kb. Akkor mondta a férjem, hogy ő várni szeretne nem tudja kiverni a fejéből, hogy ott van a baba, biztos sérülést okoz majd neki.. (tipikus pasi gondolkozás).
Elfogadtam, nem volt ezzel semmi bajom. Megoldottuk máshogy a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!