Nem találnak méhen belüli terhességet, mégis 33280ml/U a hcg. Mit tegyek?

Ilyen magas HCG-nél én se szórakoznék. Csináltatnék rendes uh-t, ha SEMMIT nem látott.
Amúgy én ezt nem teljesen értem. Ilyenkor nem keresik méhen kívül? 6 hetesen már bárhol is van, látszódni kéne valaminek.

Össze is keverhették esetleg az eredményed máséval én azért ennek adnék egy esélyt.
Vagy méhenkívüli.Illetve vannak daganatok amiknek semmi köze a terhességhez, de emelik a hcg szintet.
Biztos nem várnék még 3 hetet.Az is komoly veszély, ha méhenkívüli terhessen valahol beágyazódva nő a baba, mert az is tud olyan kárt tenni benned, hogy akár bele is halhatsz.
Abban biztos lehetsz, hogy ha terhesség is, azt ha méhen belül van már látta volna az orvos.

Hát az az orvos, aki 33 ezres HCG-nél sem méhen belül, sem méhen kívül nem látja a terhességet, az egy dilettáns idióta. Arról nem is beszélve, hogy 3 hét múlva hívott vissza.
Sürgősen menj el máshová. Ilyen HCG szintnél valahol látszódnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!