Nagyon sok a folyásom. Már "átcsapott" fertőzésbe is. Normális ez?
Figyelt kérdés
Kaptam kúpot, nem használt. Aztán betúrósodott, befertőződött. Arra is kaptam kúpot, de mintha nem akarna szűnni. Megyek vissza a dokihoz, csak egy kérdés nektek: Normális a sok folyás? (22 hetes)2008. dec. 28. 17:01
1/2 anonim 

válasza:

Szia!Terhesség alatt normális a folyás,nekem speciel fehér volt,sajna néha begombásodtam,erre kaptam hüvelyi tablettát és elmúlt!
13 napos baba anyukája
2/2 anonim 

válasza:

Sajnos én is ezzel kinlodom.Az orvos szerint normális,de időnként venni kell kenetet.Legutobb én nem éreztem semmit,csak a folyás volt és a vizsgálat bakteriális fertőzést mutatott.Patika álltal készitett hüvelykupot kelett használnom.Figyelj rá,hogy időnként csináljon ilyen vizsgálatot az orvos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!