Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamàk ki hova szúrja az...

Kismamàk ki hova szúrja az inzulint?

Figyelt kérdés

A hasamba kell a Humulin r-t, de annyira félek mindig, pedig pici a tű. Nem okozhatok ezzel bajt a méhlepénynek, vagy magzatburoknak?

Eddig mindig nagyon szélre adtam, de most az esti picit beljebb siekrult. 20,hetes vagyok

2023. márc. 18. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
H@ny éves vagy?
2023. márc. 18. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Combba szúrtam mindig!hasba terhesen nekem semmit nem engedtek..
2023. márc. 18. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Jaj aranyom... hidd el, nem okozhatsz gondot.

Volt amniocentézisem. Na hogy odáig véletlenül átszúrd magad, arra kisebb az esély, mint hogy ketszámjegyű iq-t mérjenek nálad.

2023. márc. 18. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Ugyan nem inzulin, hanem véralvadásgátló, de a hematológus és a nőgyógyász is hasat mondott. Nyilván nem a gömbölyű, feszülő részbe szúrom, ahol összecsípni se tudom a bőrt. Nekem az oldalam vált be, félig ülő helyzetben hogy könnyebb legyen az összecsípés.
2023. márc. 18. 18:58
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális, moderált válaszokat! Első baba nyilván sz@rrá aggódom magam...

"Kedves" 3-as csak magadat minősíted ;)

2023. márc. 18. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

A hasfal vastagsága egy átlagos embernél több centiméter. A szubkután tű kb 1-1,5 centi, ennek a hasfali zsír is több bőr és izmok nélkül az átlag lakosságban. Ha teljesen merőlegesen nyomod magadba is legrosszabb esetben izomba adod. Esélyed sincs bárhogy mélyebbre menni...

Ha ennek reális veszélye lenne, nem adnák a páciens kezébe. Ráadásul ha mélyebbre szúrsz, az izmok és egyebek miatt elég kellemetlen is lenne.

2023. márc. 18. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasba szúrtam.
2023. márc. 18. 19:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 6-os, ez igazán megnyugtató. A diab doki mondta, hogy a legkisebb tűt adja, de hasba szúrva hatásosabb, a nőgyógyász pedig csak annyit mondott, hogy adjam combba ha szeretném, vékony a hasfalam én is 43 kg vagyok.

Köszönöm 7-es :)

2023. márc. 18. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Combba szúrtam
2023. márc. 19. 01:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Simán mehet hasba. Ne félj esélytelen h árts vele a babának! Csípd össze a bőrt és mehet. Nem lesz gond.
2023. márc. 21. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!