Egerbe fogadják az inzulinos kismamákat 18 hetes ultrahangra?
Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 13:31
1/9 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést. Egri vagy? Hova jársz terhes gondozásra? Kórházba vagy magánrendelésre mennél? Mondjuk teljesen mindegy, mert az ultrahangon a kutyát nem érdekli, hogy te szúrod-e magad vagy sem.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem veszekedni akarok de az helyi nőgyógyász azt mondta hogy menjek egerbe mivel területileg az az illetékes kórház ahol lehet genetikai ultrahangot csináltatni meg azt is hozzátette hogy ha ott nem csinálnak ilyet mert inzulinos kismama vagyok akkor Debrecenbe kell mennem
2022. dec. 2. 14:01
3/9 anonim válasza:
Én se veszekedni akarok, nyugi.
Az első rész teljesen oké annak, amit mondott, hogy a területileg illetékes kórházba menj ultrahangra. Ha ez Eger, akkor oda.
De olyat, hogy cukorbetegség miatt kismamának máshova kéne mennie, még soha nem hallottam. Nem is értem az összefüggést.
12 hetesen hol voltál? Akkor még nem kellett inzulin?
4/9 A kérdező kommentje:
12 hetesen a helyi nőgyógyásznál voltam.
19 éve Inzulinozom magam
2022. dec. 2. 14:13
5/9 anonim válasza:
Nekem is a területileg illetékes kórházba kell mennem a két nagy UH-ra. De az inzulinos részt nem értem miért kéne máshova. De itt mi nem is fogjuk tudni, hívd fel a kórházat mond el hogy ez van és kérdezz rá.
6/9 anonim válasza:
Nem tudod felhívni a kórházat? Nem biztos, hogy mehetsz Egerbe. Szülni sem lehet bármelyik szülészeten egy cukorbetegnek. Legalább megyei kórháznak kell lennie. Az egri kórház az?
7/9 A kérdező kommentje:
A diabetológusom egerbe dolgozik és mehetek oda szülni a kórházba.
Ő mondta hogy 38hétre meg kell hogy legyen a baba
2022. dec. 2. 16:18
8/9 anonim válasza:
Én az elsővel voltam inzulinos.engem sehova nem küldtek ..érdekes nem is hallottam meg ilyenről.
És engem nem is szülesztettek meg hamarabb
9/9 anonim válasza:
8-as, gondolom te nem vagy cukorbeteg, csak terhességi cukrod volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!