18 hetes kötelező ultrahangra mehetek 2x?
18 hetes kötelező ultrahangon nem tudták megmondani a baba nemét, alapból kevés időt szánt ra a nő mert kopogtattak, meg telefonált közbe az ultrahangos. Gyorsan lezavarta...
Szerintetek egy hét múlva ha visszamegyek az kiderül hogy mar voltam egyszer ? Benne van nekik a rendszerukbe hogy kik voltak mar ?
Sztk-ba nem mehetsz újra! Ezek a vizsgálatok nem azért vannak, hogy a baba nemét nézegessék, hanem hogy azt nézzék egészségesek e a szervei.
Mi most elmegyünk magánba.
Persze hogy benne van a rendszerben hogy már voltál.
Ráadásul nálunk mindig a nőgyógyász utalt be ultrahangra, tehát nem úgy volt hogy én egyszer csak elmentem magamtól. Csak a baba neme miatt nem fog beutalni újra az biztos.
Vagy elmész magán ultrahangra, 4d-re, vagy várnod kell a következő hivatalos UH-ra amit a 30. hét körül szoktak csinálni, ott már lehet hogy meg tudják mondani a baba nemét ha úgy fordul.
Én háromszor voltam :) Egyszer az Sztk-ban, mert oda lettem beutalva. Egyszer a kórházban, ahol szülni fogok, mert ott sokkal jobb a gép és ott érdekes módon észre vették a miómámat és egyszer magánba.
Mivel az Sztk-ban adják ki a nonpotos papírt nekem, ezért oda muszáj járnom, de szívem szerint kihagynám, mert ott nekem sem mondanak semmit soha. Szerintem te is menj el magánba, kb tíz körül van és élménynek is kiváló.
Persze, hogy benne van a rendszerben, meg a kiskönyvedben is, nem?
A kötelező uh-k azért vannak, hogy kiszűrjék az esetleges rendellenességet és megnézzék rendesen fejlődik-e a baba. Nem hiszem, hogy azért zavarta le gyorsan, mert kopogtattak, pár kattintás, megnézi amit kell és kész. Kevés az orvos, kevés a műszer, persze hogy nem ér rá megvárni, míg a baba úgy fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!