Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes kötelező ultrahangra...

12 hetes kötelező ultrahangra lehet 11 hetesen is menni?

Figyelt kérdés
Az orvosom így kért időpontot, és nem tudom, hogy csak elszámolta-e magát. 11 hetes, 2 napos terhes leszek akkor.
2010. júl. 12. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mmm...szerintem inkább később kicsit, mint előbb, mivel az a lényege, ha jól sejtem, hogy a 12. hétre alakulnak ki bizonyos dolgok, amiket nézni lehet.

Biztos sok a betege, kérj egy új időpontot.

2010. júl. 12. 08:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Sztem is inkább 1 héttel később, mint előbb.
2010. júl. 12. 08:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem, mert más értékeket fogsz kapni (mivel egy héttel korábban van), és ha a 12 heteshez hasonlítják, jól be fognak paráztatni, hogy rosszak az értékek és beteg a gyerek.

Egy tanárommal is ez volt, bár azt nem tudom, hanyadik héten. Közölték vele, hogy nyitott gerinccel fog születni a gyerek, vetesse el. A tanárom már 40 éves elmúlt, azt hitte, nem is lehet gyereke, ezért azt mondta, őt nem érdekli, megszüli, és él amennyit él. Mondanom sem kell, a kislány elmúlt 3 éves és születésétől fogva makk egészséges.

2010. júl. 12. 08:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem fogják megcsinálni, vagy visszarendelnek. Betöltött 12. hét kell hozzá, különben pont azt nem tudják mérni, amit kellene.
2010. júl. 12. 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 12. héten csinálták elöször, de a beutalóra azt írta az orvos, hogy 11.-12. hét, és a leletre is 11. hetet írt. A genetikai szintén fura volt a 18. hetesen mert 17. hetet írtak.

Szerintem amúgy nem baj, így is látják amit kell, engem sem rendeltek vissza.

31 hetes

2010. júl. 12. 11:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, elmegyek, aztán majd kiderül... Olyan érdekes egyébként, hogy abszolút megoszlanak a vélemények az ismerőseim körében is. Van, aki ezt mondja, van aki azt... Köszönöm Nektek is, holnap megírom, hogy mi volt, hátha mást is érdekel majd a későbbiekben.
2010. júl. 12. 11:44
 7/10 anonim ***** válasza:

11-13.hétig megfelelő a tarkóredő vizsgálat. Én 11 hetesen voltam. Figyelembe veszik ezt is, miközben méricskélnek.

Nyugodtan menj el.

2010. júl. 12. 11:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Semmi gond nem volt, fogadtak, és a baba méretei alapján 11 hetes 4 napos terhességnek feleltek meg ez eredmények. Minden rendben van, a doki szerint csillagos 5-ös az összes érték. Egyébként a betöltött 11. héttől lehet menni, rákérdeztem. Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 15. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó tudni! Amúgy meg gratuláció a kitűnőséghez! :)
2010. júl. 16. 15:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már most büszke vagyok rá!!!
2010. júl. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!