12 hetes kötelező ultrahangra lehet 11 hetesen is menni?
Mmm...szerintem inkább később kicsit, mint előbb, mivel az a lényege, ha jól sejtem, hogy a 12. hétre alakulnak ki bizonyos dolgok, amiket nézni lehet.
Biztos sok a betege, kérj egy új időpontot.
Nem, mert más értékeket fogsz kapni (mivel egy héttel korábban van), és ha a 12 heteshez hasonlítják, jól be fognak paráztatni, hogy rosszak az értékek és beteg a gyerek.
Egy tanárommal is ez volt, bár azt nem tudom, hanyadik héten. Közölték vele, hogy nyitott gerinccel fog születni a gyerek, vetesse el. A tanárom már 40 éves elmúlt, azt hitte, nem is lehet gyereke, ezért azt mondta, őt nem érdekli, megszüli, és él amennyit él. Mondanom sem kell, a kislány elmúlt 3 éves és születésétől fogva makk egészséges.
Nekem a 12. héten csinálták elöször, de a beutalóra azt írta az orvos, hogy 11.-12. hét, és a leletre is 11. hetet írt. A genetikai szintén fura volt a 18. hetesen mert 17. hetet írtak.
Szerintem amúgy nem baj, így is látják amit kell, engem sem rendeltek vissza.
31 hetes
11-13.hétig megfelelő a tarkóredő vizsgálat. Én 11 hetesen voltam. Figyelembe veszik ezt is, miközben méricskélnek.
Nyugodtan menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!