Miért hajlamosak a nők arra, hogy már mondjuk 5 hetes terhesen is mindenféle tünetet, panaszt, viszketést, fájdalmat a terhesség számlájára írnak?
Figyelt kérdés
Például van, aki megkérdi hogy 5hetes terhesen 3 !!!! hete viszket és hogy az a terhesség miatt van-e, mintha amúgy más dolog nem is okozhatja ezt. De még sorolhatnám a sok példát, amikor a nők valamit a terhességre fognak mondjuk 6 hetes terhesen az illető szerint tutira a derékfájás a terhessége miatt van.... Mert ha még 6hónapos lenne, de 6 hetesen..... Olyan, mintha mikor valaki terhes és valami baja, ill. tünete van, azt hinné az illető hogy azt csak és kizárólag a terhesség miatt lehet..... Nem tudom jobban elmagyarázni... Csak nekem tűnt ez fel?2008. dec. 28. 15:40
11/12 anonim válasza:
4. válaszoló vagyok. Te tettél fel egy hülye kérdést, én pedig válaszoltam rá, és nem azért hogy utána kioktass hogy igenis neked van igazad. A "6 hetesen derékfájáson" lovagolsz itt egyfolytába, pedig attól hogy neked nem volt, attól még annak akinek van nem fogja az orvosa "körberöhögni", mert igenis ez előfordul. Ugyanolyan mensiérzéz mint a hasfájás és van akit elég sokáig végigkísér! Nem értem minek tettél fel ide kérdést, mert nagyon úgy tűnik, hogy csak vitatkozni volt kedved!!
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Szerintem a nők a terhesség ideje alatt hajlamosak bármilyen apró problémát felnagyítani és a terhesség számlájára írni, ez egy bizonyos pontig nem akkora gáz hiszen a terhesség akármennyire is mindennapos ha velünk történik akkor valóban különleges illetve egy új élet csodája szerintem mindig az! De van néhány olyan kérdés ami tényleg nagyon-nagyon durva, pl a minap olyat olvastam hogy ehet e az illető balatonszeletet nem e lesz tőle baja??????? Én a negyedik babámat várom tehát van némi tapasztalatom a témában de lányok ha ez komoly kérdés akkor nem erre az oldalra kéne beírni!
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!