Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, h az Elevitet nem...

Létezik, h az Elevitet nem bírja a gyomrom és azért hányok? Egyáltalán baj az, ha csak 2 naponta szedek egy felet?

Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyne létezne. Én a Magne B6-tól hánytam.... :p
2008. dec. 28. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet,persze.Azt mondjuk nem tudom,h 2 naponta elég e egy fél,én inkább másik vitamint kezdenék el szedni...
2008. dec. 28. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 12 hetes koromig szedtem naponta,azóta /doki javaslatára/,heti 1,max 2.A vérképedről ugyis látják ,ha valamiből kell plussz és akkor szedetik veled!A hányást nem tudom,de lehetséges!

Próbálj,hagyj ki egy hetet!Sok sikert!37.hetes kismama

2008. dec. 28. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Az Elevitre már más is panaszkodott. Nekem nem volt vele gondom, a dokim utasítására 2 naponta szedtem egy szemet, még a szoptatás alatt is. Próbálj ki másikat, hátha...
2008. dec. 28. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Létezik...

Én nem terhesen is rosszul voltam az Elevittől.

Nekem a Centrum Materna jött be...

2008. dec. 28. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 4 hónapig bírtam szedni az elevitet,de abba kellett hagynom mivel laktóz érzékeny vagyok,és ez a kis mennyiség is sok volt.A végén már egyfolytában rosszul voltam tőle.

2008. dec. 28. 21:48
 7/7 anonim válasza:

Én is szedtem az Elevitet, de olyan rosszul lettem tőle, hogy abbahagytam!

Javaslom a Hipp Natalt, ez folyékony, és jobb is

14 hetes

2009. jan. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!