Baj ha csak két naponta szedem az Elevitet? 19hetes vagyok!
Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 11:00
1/8 anonim válasza:
Minden nap kell szedni! Miért csak 2 naponta szeded?
2/8 anonim válasza:
én két naponta szedtem az orvos javaslatára és egészséges kisbabám született. Egyél mellette változatosan,egészségesen, sok zöldséget-gyümölcsöt
3/8 anonim válasza:
Én a Gravidát szedem, de egy héten csak kétszer mert az orvos 0 18. hét után így javasolta.Úgyhogy nem baj.Egyébként régen nem szedtek semmit.Anyukám se mégis itt vagyok én is meg a tesóm is.
4/8 anonim válasza:
Bocsi az a 0 egy a betű akart lenni.
5/8 anonim válasza:
Én azt gondolom az első trimeszterben érdemes szedni mindennap,utána lehet bárhogy.Én is már csak akkor veszem be mikor eszembe jut.Eszek sok gyümölcsöt.Egyébként gyanitom,hogy attol hiztam sokat az első trimeszterben.Mindig farkas éhes voltam tőle.Nem lesz baj ha kétnaponta szeded.
6/8 anonim válasza:
Én kb. hetente egyszer szedem.A dokim azt mondta akár abba is hagyhatom!
7/8 anonim válasza:
ha nincs semmi vitamin hiányod akkor nyugodtan szedheted ugy!!!!!én a terhesség alatt 2és fél dobozzal szedtem be és mégis egészséges kislányom született 3730gr és 55cm!!!régen se szedtek!!!!!!!!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. egyébként nagyon változatosan étkezem, és odafigyelek, hogy sok gyümölcs, és zöldséget egyek! Boldog babavárást!
2008. dec. 7. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!