Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalt terhességnél nőhet az...

Tandus kérdése:

Elhalt terhességnél nőhet az embrió?

Figyelt kérdés
A múlt héten szerdán, szeptember 9-én voltam ultrahangon. szabályos petezsák látszott, és a GSD: 16 mm volt, ekkor már látszott a szikhólyag, de embrió nem. Ma voltam ismét ultrahangon, ami azt jelenti, hogy egy hét telt el. most a GSD: 30 mm és már látszik az embrió ami CRL: 6,8 mm. Csakhogy az orvos most azt mondja, hogy nem látszik a szívhang, vagyis a terhesség valószínűleg elhalt. Nem értem mikor halt el, amikor az adatok alapján egy hét alatt szépen nőtt. A terhesség nagyságát az adatok alapján 6,4 hétnek állapította meg. Nagyon el vagyok keseredve és nem értem.
2010. okt. 6. 20:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem keress másik orvost,és nézzen meg ő is!Tudom,hogy ebben a helyzetben nehéz a várakozás,de ha holnap,vagy akár hétfőn tud fogadni,még az is jobb,mint egy ilyen érzéketlen oki.Addig semmiképp ne csináltasd meg a tüdőszűrést sem!

És nincs még késő,én novemberben töltöm be a 42.évemet,és most fog megszületni a kislányom októberben.(első baba).Én is lemondtam már arról,hogy gyerekem lesz,2 éve volt vetélésem is,neked is sikerülni fog!

Szorítok!!!!

2010. okt. 7. 17:22
 22/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm bíztató szavaitokat.

IGen, én is úgy döntöttem, hogy még várok a tüdőszűréssel.. Mostmár kezdek egy kicsit megnyugodni és elfogadni a tényt, ha ennek tényleg így kell lennie, akkor annak biztosan megvan az oka. Mindenesetre megpróbálok addig gyorsan keresni még egy orvost és ha ő is egyetért a "kedves" előző doktor úrral, akkor sajnos ez van.

Tényleg 42 éves vagy első babával?? Hát nem is tudom, hogy még egyszer be merjem-e vállalni a próbálkozást. Talán igen, de akkor csak úgy, ha előtte átesünk a párommal jó néhány vizsgálaton. Eddig is ezt kellett volna tennünk.... :( Nektek nagyon drukkolok és nagyon sok boldogságot kívánok!

2010. okt. 7. 18:24
 23/30 anonim ***** válasza:

Tényleg 42 éves vagyok:-)És nem voltam semmiféle vizsgálton,mielőtt terhes lettem.Az előző vetélésről sem tudom,hogy mi miatt történt,de gyanítom,hogy hormonális okokra vezethető vissza.Most is mikor kb.5 hetes terhes voltam,picit elkezdtem vérezgetni,el is keseredtem,hogy vége,de írtak fel Utrogestant,és minden OK lett:-)

Fel a fejjel,és írj kérlek,ha tudsz már valamit!Nagyon szorítok!:-)

2010. okt. 8. 12:36
 24/30 Victory82 ***** válasza:
Szia kedves kérdező!Hogy vagy?Kerestél másik dokit?Írjál,ha van egy kis időd!Üdv.Viki.
2010. okt. 13. 07:32
 25/30 A kérdező kommentje:

Szia Viki!

Köszönöm, hogy gondoltál rám :) Sajnos igaza volt a dokinak. Holnap lesz a műtétem és befejezik a terhességet. Ráadásul beszéltem az altatóorvossal, aki nem mer elaltatni, mert szerinte kicsit hurutos a tűdőm. Nagyon félek a holnapi naptól, remélem leszek annyira kába, hogy nem fogok érzékelni semmit az egészből. Azután nem tudom hogyan tovább. Adjak-e még egy utolsó esélyt. A párom elég maga alatt van... Lehet megérne még egy utolsó vizsgálatot. Nem tudom. Nagyon félek.

Veled mi újság? Mit mondott az orvos? Remélem minden OK! Szia

Andi

2010. okt. 14. 08:22
 26/30 Victory82 ***** válasza:
Szia Andi!Nagyon sajnálom:( Ez már biztos?Biztos,hogy nincs szívhang?Én 5 hetesen voltam először,akkor nekem csak petezsák látszódott.Most kedden voltam megint,7 hetesen,1 cm a baba és van szívhang is.A ciszta kisebb lett 1.5cm-el,most 4.9 cm.Nem lehet,hogy kisebb a babád,mint amennyinek számolták és azért nincs szívhang?Annyira szeretném,ha minden rendben lenne veletek!!!Esetleg ma még mással nem tudnád megnézetni Uh-on?Hátha mégis dobog a kis szíve?Én nem szoktam imádkozni,de most biztos fogok érted,talán ennyivel tudok nektek segíteni!Még egy vizsgálatot megérne szerintem,van még remény!Várom a válaszodat!Puszi.Viki.
2010. okt. 14. 09:49
 27/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, eddig minden nap néztem hátha írtál, hog mi van veletek, nagyon drukkoltam.

Sok-sok erőt kívánok!

2010. okt. 14. 11:39
 28/30 Victory82 ***** válasza:
Szia Andi!Hogy vagy?Remélem minden rendben van veled!Talán mégsem kellett kórházba menned?Írjál,ha van egy kis időd,jó?Gondolok rád:)Üdv.Viki.
2010. okt. 15. 15:12
 29/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám és drukkoltatok. Ma reggel túlestem a műtéten és mivel nem altattak, hanem narkózisban csinálták elég kegyetlen érzés volt magamhoz térni. Még mindig elér rosszul vagyok, szédelgek és nagyon fáj a hasam. Három hét múlva kell visszamennem a dokihoz, akkor majd megkérdezem Tőle mit tanácsol a továbbiakra.

Viki! Örülnék, ha még hallanék Rólad és megosztanád velem hogy vagytok! Írhatsz az email címemre is, bármikor :)

Sziasztok

Andi

2010. okt. 15. 21:10
 30/30 Victory82 ***** válasza:
Szia Andi!Nagyon-nagyon sajnálom:(Pedig annyira reménykedtem,hogy minden rendben lesz!Próbálj sokat pihenni,a testednek,de leginkább a lelkednek nagy szüksége van rá!Nemsokára fogok neked írni és köszönöm szépen a bizalmadat:)Te is írj majd nekem,jó?Jó éjszakát,próbálj meg kicsit aludni!Puszi!!!Viki.
2010. okt. 15. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!