Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalt terhességnél nőhet az...

Tandus kérdése:

Elhalt terhességnél nőhet az embrió?

Figyelt kérdés
A múlt héten szerdán, szeptember 9-én voltam ultrahangon. szabályos petezsák látszott, és a GSD: 16 mm volt, ekkor már látszott a szikhólyag, de embrió nem. Ma voltam ismét ultrahangon, ami azt jelenti, hogy egy hét telt el. most a GSD: 30 mm és már látszik az embrió ami CRL: 6,8 mm. Csakhogy az orvos most azt mondja, hogy nem látszik a szívhang, vagyis a terhesség valószínűleg elhalt. Nem értem mikor halt el, amikor az adatok alapján egy hét alatt szépen nőtt. A terhesség nagyságát az adatok alapján 6,4 hétnek állapította meg. Nagyon el vagyok keseredve és nem értem.
2010. okt. 6. 20:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Egy 6 mm-es embriónak elvileg kellene lennie szívműködésnek... Én amikor az első UH-n voltam a 3 mm-es embrióban is volt pulzáció. Gondolom menned kell még vissza talán holnap. Lehet, hogy régi rossz UH géppel nézték, de azért iyen dolgot nem szoktak elnézni...nagyon sajnálom, én is átéltem már ezt. Valószínűleg a napokban halhatott el.
2010. okt. 6. 20:37
 2/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod. Akkor már nem reménykedem. :( Egyszer már én is átéltem ezt, de akkor nem fejlődött egyáltalán a magzat. Azt hiszem ez volt az utolsó próbálkozásom. Már nem vagyok fiatal és nem bírnék elviselni több traumát. :(
2010. okt. 6. 20:41
 3/30 anonim ***** válasza:
Azért én még megnézetném mással is. Pont ezen az oldalon olvastam, hogy nem láttak szívhangot, be is akarták fektetni, hogy műtéttel fejezzék be, de előtte még ránézett a doki, és akkor volt szívhang. Reméljük nálad is ez lesz, én drukkolok.
2010. okt. 6. 20:53
 4/30 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérd ki egy másik orvos véleményét is! Vagy menj el egy szonográfushoz de nem kell neki tudni semmit az előzményekről!
2010. okt. 6. 21:12
 5/30 A kérdező kommentje:
Jövő héten hétfőn megismétli a doki az ultrahangot, de már nagyon elveszítettem a reményt. Mostmár csak azt nem tudom, ha a terhességem a napokban halt el, akkor még hány napig fájnak nagyon a melleim?
2010. okt. 6. 21:22
 6/30 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el holnap egy fizetős UH-ra akárhova.
2010. okt. 6. 22:58
 7/30 anonim ***** válasza:
ne ugyanazzal nézesd meg! Vagyis ne CSAK ugyanazzal!
2010. okt. 7. 07:53
 8/30 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, papírforma szerint 8 hetes terhes vagyok, az ultrahang szerint viszont csak 5 hetes. Enyhe barnás folyásom van, és semmi terhességi tünet. A doki szerint ez valószínűleg missed abortion, nincs szívhang, visszarendelt 1 hét múlva kontrollra. Ha még mindig nem lesz szívhang, mehetek a művi abortuszra, mert nem lökődött ki az elhalt embrió.
2010. okt. 7. 08:40
 9/30 anonim ***** válasza:
Én a helyedben még ma elmennék egy fizetős uh-ra, ahol komoly gép van, ennyit megérne, kitartást kívánok neked és azt, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!
2010. okt. 7. 09:11
 10/30 anonim ***** válasza:
Mindenképp mással is nézesd meg, van akinél még ilyenkor nincs szívhang. A 8. héten már mindenképp van.
2010. okt. 7. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!