Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalt terhességnél nőhet az...

Tandus kérdése:

Elhalt terhességnél nőhet az embrió?

Figyelt kérdés
A múlt héten szerdán, szeptember 9-én voltam ultrahangon. szabályos petezsák látszott, és a GSD: 16 mm volt, ekkor már látszott a szikhólyag, de embrió nem. Ma voltam ismét ultrahangon, ami azt jelenti, hogy egy hét telt el. most a GSD: 30 mm és már látszik az embrió ami CRL: 6,8 mm. Csakhogy az orvos most azt mondja, hogy nem látszik a szívhang, vagyis a terhesség valószínűleg elhalt. Nem értem mikor halt el, amikor az adatok alapján egy hét alatt szépen nőtt. A terhesség nagyságát az adatok alapján 6,4 hétnek állapította meg. Nagyon el vagyok keseredve és nem értem.
2010. okt. 6. 20:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Menj el egy fizetős uh-ra.Én a héten voltam,hét hetes terhesen,alig találtuk meg a babát,azt hittük felszívódott.A dokim annyira lelkiismeretes,és annyira kitartóan nézte,hogy végül,nagy nehezen megtaláltuk,mindenzt úgy,hogy hiper-szuper uh-ja van,úgyhogy semmi sem biztos.Egy db orvos véleményére ne adj,mindenképp nézesd meg mással is,mert halottam olyat,hogy élő babát vetettek el,mert azt gondolták elhalt.

Tiszta szívből drukkolok neked,kérlek írd majd meg mi lett.

2010. okt. 7. 09:39
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszaitokat. Ma reggel voltam ismét a dokinál, mert azt mondta laborvizsgálatok kellenek. Én rákérdeztem, hogy miért is kellenek ezek a vizsgálatok, mire közölte, hogy a kaparáshoz. Enyhén szólva sokkolt a ridegsége. Megkérdeztem, hogy ez már egészen biztos-e, mire válaszolt, hogy ilyen terhességi korban és méretek mellett már kell lennie szívhangnak, de azért még hétfőn csinál még egy ultrahangot. Addig is csináljam meg a laborvizsgálatokat, ekg-t és tüdőszűrést a műtéthez és jövő héten pénteken beírt abortuszra.... Kedden vizsgál meg az altatóorvos. Remegek az idegtől.. :(
2010. okt. 7. 10:54
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem nézesd meg egy fizetős dokival, mert nekem hasonló esetem volt. Én 6 hetesen mentem el a dokihoz, és eldeformálódott petezsák+semmi pulzálás nem volt. Az orvos 100%-ra mondta h elhalt, de a műtét kiírt napján még egyszer megnézett, és minden rendben volt! Kiderült, hogy a magánrendelős gépe régi (10ezerért...) és most 16 hetesek vagyunk és minden rendben.

Nagyon drukkolok!!

Majd írj, hogy mi volt!

2010. okt. 7. 10:55
 14/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, nekem is elvégezték a laborvizsgálatokat.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Elég bunkó lehet a dokid, ne haragudj, de ez az érzéketlenség..

2010. okt. 7. 10:57
 15/30 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok sajnos fiatal :( 40 éves vagyok. és úgy gondolom ez volt az utolsó lehetőségünk. Nekem ugyan van gyermekem, de a páromnak még egyáltalán nincs és nagyon szerettünk volna közös gyermeket.
2010. okt. 7. 11:41
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy tüdőszűrésre miért kellene menned? Nekem is volt sajnos egy vetélésem, amit művileg fejeztek be. Én a 10. héten vesztettem el a babámat, egy héttel előtt volt szívhang, de barnáztam. Elmentem orvoshoz, aki nem látott szívműködést,de azt mondta, várjunk még... Másnap reggel ömleni kezdett belőlem a vér, ilyet még sose láttam... Aztán művileg fejezték be.
2010. okt. 7. 13:37
 17/30 anonim ***** válasza:
Tüdőszűrést elvileg terhesen nem is végezhetnek. Nekem emiatt halt el egy babám.
2010. okt. 7. 14:13
 18/30 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok, hátha nincs minden veszve!
2010. okt. 7. 14:22
 19/30 A kérdező kommentje:

A tüdőszűrést én sem értem. Ha még hétfőn megnéz még egyszer UH-n és még nincs kimondva 100 %-ig akkor hogy merjek tüdőszűrőre menni? Viszont a leleteknek meg kész kell lennie keddre, amikor az altatóorvos megnéz. Ha hétfőn megyek tüdőszűrőre, a lelet csak szerdára lesz kész. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh én már nem értek semmit. :(

Néztem fizetős UH-t is, de csak előjegyzést vesznek fel..(majdnem egy hét) és hát egy kissé húzós is az áruk.

2010. okt. 7. 14:42
 20/30 Victory82 ***** válasza:
Szia!Más dokihoz nem tudsz elmenni?Hétfőig még lenne idő!Nagyon remélem,hogy nincs semmi baja a babádnak!Tiszta szívemből szurkolok nektek!Én 6 hetes vagyok,nekem cisztám van,elég nagy:)Kedden megyek a dokihoz,de rettegek,hogy valami baj lesz!Elég bunkó lehet az orvosod:(Próbálj meg gyorsan keresni egy másikat!Nagyon szeretném,hogy minden rendben legyen veletek!Nyugodj meg!Bárcsak segíthetnék valamiben neked.... Üdv.viki.
2010. okt. 7. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!