Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematóma vagy lepény?

Hematóma vagy lepény?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 9+2, van hematómám is, és tegnap látta a doki, hogy a lepény egy része a méhszájnál van, és elkezdett levàlni.

1 hete van vérzésem, hol barna, hol erősebb.

Honnan tudom, hogy melyik miatt vérzek?

Nemrég volt egy darabka is a vérben, mi lehet? Darabos vérzéssel ügyeletre kell menni. Milyen szintű darabos vérzéssel? Már ezzel is?

Mik az esélyek? Tavaly elvesztettünk egy babát... Nagyon félek. Fekszem folyamatosan....

2023. márc. 10. 11:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tegnap is volt benne egy apró darab, olyasmi, mint ma. Olyan, mintha alvadt vér lenne. Hasam nem fájt, de most megvariàltuk a gyógyszereket, injekciókat. Nem lehet attól?
2023. márc. 10. 12:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Vagy a stressztől, hogy be vagyok feszülve?
2023. márc. 10. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Senki nem fog tudni itt téged megnyugtatni és jó tanácsot adni sem. Ha most tízen azt írjuk, hogy nyugodj meg, ez belefér, te szépen otthon maradsz, aztán elvetélsz?! Akkor verni fogod a fejed a falba, hogy hallgattál ránk. Másrészt, ha elindul a vetélés, mert leválik a lepény, teljesen mindegy bementél-e vagy sem. Vagy mit mondott az orvos, tudnának rajta segíteni? Nem hiszem. A legtöbb amit tehetsz, hogy pihensz és próbálsz pozitívan gondolkozni. Ami nagyon nehéz ebben a helyzetben, de mást nem nagyon tehetsz.
2023. márc. 10. 13:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Igyekszem.

De pozitív sztoriknak örülnék... :)

2023. márc. 10. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mit veszítesz, ha bemész? Max.elküldenek. Talán majd bunkók lesznek, de Ez a legrosszabb, ami történhet. Ha nem mész be, akkor az a legrosszabb eset, hogy elvetélsz. Döntsd el, mi a fontosabb. Darabos vérzéssel és görccsel én nem tudnék otthon ülni mindenesetre.
2023. márc. 10. 13:29
 16/16 anonim ***** válasza:
25%

"Ha nem mész be, akkor az a legrosszabb eset, hogy elvetélsz. Döntsd el, mi a fontosabb"

Hát 9 hetesen nem azon múlik a vetélés, bemegy-e, ha bemegy, akkor sem tudnak semmit csinálni. Most annak van értelme, hogy naponta bemegy, mert vérzik?

Elmondtam, hogy amikor nekem vált le a lepény, én is napokig véreztem, pici darabosat is, hematómám is volt, az így ürül. Tudom, hogy rossz ezt látni, stresszes és az ember ideges, izgul, de tényleg nincs értelme emiatt naponta bemenni.

2023. márc. 10. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!