Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmondanátok ebben az esetben...

Elmondanátok ebben az esetben édesanyátoknak, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés

12. heti genetikai uh-ig nem szerettük volna elmondani senkinek sem

viszont 10.héten (pénteken) megyek háziorvoshoz vérvétel, ekg stb miatt, aki nagyon jóban van anyukámmal és félek, h elszólja magát ha talalkoznak.

Nem mondtam a dokinak, h még nem publikus.

Fura lenne, ha Tőle tudná meg anyukám a dolgot.

Szémelyesen csak hétvégén találkozunk, így max messengeren vagy telefonon tudnám megmondani.

Nincs az a tipikus anya-lánya kapcsolatunk, kicsit manipulatív és enyhén nárcisztikus, emiatt nem olyan közeli a kapcsolat, h már az első teszt után azt éreztem volna, h tudatnom kell vele.

Persze örülne neki, de egyből tolná rám a stresszt, h mennyi pénz egy gyereky épp építkezünk, arra akkor meg KELL lennie a háznak amire jön a gyerek stb

ezt szerettük volna elhúzni legalább a 12. heti genetikaiig

de így félek, h mástól tudja meg, ami sztem sokkal rosszabb

mit tennétek?

2023. márc. 7. 11:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos köteles titoktartást a bármennyire is joban vannak. Egyebkent megmondod neki hogy varni szeretnetek a 12.hetig es ne mondja el. De mondom ezt nem is tehetne meg
2023. márc. 7. 11:40
 2/16 anonim ***** válasza:
97%

Orvosi titoktartás mond valamit?

Egyébként pedig ha mész a dokihoz elmondod hogy a genetikai uh után szeretnétek bejelenteni otthon.

Csak úgy csevegés szintem említsd meg.

2023. márc. 7. 11:42
 3/16 babyboom567 ***** válasza:
100%

Komolyan ,nem bántás, de mi a kérdés?Miért nem mondod meg a dokinak, hogy PISTA bácsi, a BABA titok,Meglepetés lesz, ne mondja el senkinek, anyámnak sem nem tud róla.

Különben meg 2 hét múlva nem ugyanilyen lesz anyukád?Nagyon komoly menet lesz vele, az én anyám is ilyen,hát nem irigyellek.Bele kell állnod a konfliktusokba mostmár.

2023. márc. 7. 11:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Titoktartás kötelezi. Viszont, ebben az esetben külön hívd fel a figyelmét arra, hogy ti a 12. hétig senkinek nem szeretnétek elmondani a hírt.
2023. márc. 7. 11:44
 5/16 A kérdező kommentje:

persze, ha megyek mondom majd neki

csak épp az aszisztenssel beszéltem, nála kertem időpontot

ha szóltam volna, h titok, akkor biztosan nem mondják senkinek, de így h nem említettem, lehet, h kicsúszik a szájukon ha találkoznak anyukámmal péntekig

ez egy kis falu és a doki, asszisztens nagy barátosnéi anyukámnak

én is azt gondolnám, h nem hozzák szóba, de aztán ki tudja?

2023. márc. 7. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ó orvosi titoktartás...egy nőgyógyászhoz jártunk anyummal épp Vele mentem rákszűrŵsre de kiderült a baba, kértem a dokit,hogy ne mondja el én sme fogtam még fel majd elmondom én..a doki azt mondta nem hazudik, mondtam nem is kell de én akarom elmondani, kimentünk a váróba majd közölte anyámmal,hogy a lánya mondani akar valamit...na kössz ennyit az orvosi titoktartásról
2023. márc. 7. 11:46
 7/16 A kérdező kommentje:

2 hét múlva annyiban más lesz, h tudni fogjuk a genetikai eredményét

ha minden rendben a babával, akkor nem bánom én ha utána konfliktusok lesznek a szüleimmel vagy sem, de addig épp elég ezen stresszelnem 🙂

2023. márc. 7. 11:50
 8/16 A kérdező kommentje:

kedves 6os épp ez az..voltam olyan hülye, h a telefonban nem mondtam h nem publikus

emiatt akár örömében is mondhatja anyukámnak a hírt (doktonőnek épp most született meg az unokája)

2023. márc. 7. 11:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Elmondja, faluban simán. Szolnod kellett volna nekik, hogy titok. Nem tudom mit csinálj, de ne lepődj meg ha megtudja tőlük, lehet én nem foglalkoznék vele a helyedben.
2023. márc. 7. 12:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már elfelejtettél szólni ezért, majd amikor mész akkor jelezd, hogy titok. Ha meg esetleg addig anyud már megtudja, hát ez van. Nem teljesen mindegy? Úgyis bele fog kötni mindenbe, ahogy látom, semmi se lesz jó neki. Én a helyedben úgy csinálnám, ahogy eleinte elterveztétek. Ha anyum meg szólna, hogy na az orvostól kell megtudnia, hogy lesz neki unokája, akkor megmondanám neki, hogy nem kellene attól megtudnia, ha nem pletykálna ennyit.
2023. márc. 7. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!