2 hetes terhes vagyok, de ugyan úgy menstruálok , megyek majd a dokihoz de addig itt megkérdezem hogy nem e gond vagy más is volt már így?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 12:38
21/29 A kérdező kommentje:
Így van igaza van a 20-nak az első terhességem is úgy kezdődött hogy barnáztam ezért nem is gondoltam arra hogy vetélhetek , sokan írjatok hogy mennyek ügyeleti nőgyógyász hoz , de itt ahol én lakom sajnos az ügyletet meg szüntették így nem tudok hova menni mivel az orvos is csak péntekre adott idő pontot
2023. márc. 7. 07:41
22/29 anonim válasza:
Nem sima ügyeletre kell menni,hanem nőgyógyászati ambulanciára.Mindenhol megvan,hogy pl melyik kórházhoz tartozol.Persze hogy vizsgálnak vérzés alatt is,ha terhes vagy.De ha már voltál terhes, akkor tudnod kellene,hogy a vérzés nem normális.A barnázás sem az, attól hogy van akinél előfordul.Legtöbbször gyógyszert is kap rá,ha csak nem hámsérülés miatt van,de ugye azt is doki állapítja meg.Az az igazság,hogy valóban felelőtlen vagy,akár akarod a babát,akár mindegy neked,mert a vetélés veszélyes folyamat azért.Maradhat szövődménye,ha nincs nyomon követve,hogy rendesen kitisztultál-e.
23/29 anonim válasza:
Nálunk is 30 km-re van a nőgyógyászati ambulancia mégis képes az ember lánya éjszaka is bemenni ha akarja azt a gyereket
24/29 babyboom567 válasza:
Már voltál terhes, szültél gyereket, és nem tudod, hogy 2 hetes terhesség nincs,és hogy a barnázás vetélés lehet?Komoly.Hihetetlen.
25/29 A kérdező kommentje:
Attól hogy szültem már egyet az nem azt jelenti hogy mindenre fel vagyok készülve! Mint már írtam az első terheségemel is barnáztam akkor azt mondta a doki hogy ez rendben van, tegnap voltam időpontot Kérni de csak péntekre adtak ma megint be mentem hogy vérzek és úgy mondtak hogy sürgőségire kell mennem lehetséges hogy vetélés de az is biztos hogy csak hormonális problémák mivel nem sok vér jön tőlem, remelem nem lesz nagy probléma!
2023. márc. 7. 12:15
26/29 anonim válasza:
Milyen istenátka orvos mind ilyet hogy normális a barnázás??? Remélem már nem praktizál...
Jó ég az agyam eldobom
27/29 anonim válasza:
Terhesség alatt soha, semmilyen vérzés nem normális.A barnázás se,csak az lehet kis gond,ami elmúlik.De az se normális.
28/29 anonim válasza:
normális lehet a barnázás, bármelyik dokitól megkérdezed ezt mondja
persze utalhat rossz dolgokra is, emiatt érdemes kivizsgálni
de normális
főleg akkor jellemző, amikor amúgy megjönne a vérzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!