2 hetes terhes vagyok, de ugyan úgy menstruálok , megyek majd a dokihoz de addig itt megkérdezem hogy nem e gond vagy más is volt már így?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 12:38
11/29 anonim válasza:
Nem akarok veszmadar lenni,de a vetélést nem vetted számitasba?
12/29 anonim válasza:
Gondolom vetélés, menj orvoshoz. És olvasgass a témában!
13/29 A kérdező kommentje:
Így hogy vérzek így is meg vizsgál a doki ?
2023. márc. 6. 14:33
14/29 anonim válasza:
Ha elmondod hogy mi a baj akkor valoszinuleg megnez
15/29 anonim válasza:
Jártál amúgy biológia órára vagy amúgy tisztában vagy a női test müködésével?
16/29 anonim válasza:
15 dehogy vannak tisztaban...erzem,hogy ebbol a kerdesbol meg lesz kiteve vagy harom.
17/29 babyboom567 válasza:
Komolyan, nem bántás, de pozitív teszted van elkezdesz barnázni/vérezni, és nem mész rögtön(sőt napok múlva sem) nőgyógyászati ügyeletre?Inkább írogatsz gyakorin, hogy mi lehet?mire vársz?
Szerintem éppen elvetélsz.És a legbosszantóbb, az lesz,hogy sosem fogod megtudni,az is lehet, hogy menthető lett volna, ha nem vagy ilyen link.
18/29 anonim válasza:
17-es ne ess túlzásba, ritka hogy így meg lehet menteni.
19/29 babyboom567 válasza:
Hát már biztos nem, de ha rögtön az első barnázásnál megy, akkor lehetett volna esély.
20/29 anonim válasza:
19# nem mindig progeszteron hiány okozza a barnàzàst...én is hiába mentem dokihoz. Nem kell túlozni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!