2 hetes terhes vagyok, de ugyan úgy menstruálok , megyek majd a dokihoz de addig itt megkérdezem hogy nem e gond vagy más is volt már így?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 12:38
1/29 anonim válasza:
Több sebből vérzik a kérdés is ..nincs olyan, hogy két hetes terhes.
2/29 anonim válasza:
Két hetes terhesség nincs,mikor a következő menzesz el kellene megjönnie, akkor már 4 hetes terhes vagy.Menstruáció terhesség alatt nincs,maximum vérzés,de az meg semmilyen mértékben nem normális terhesség alatt.
3/29 anonim válasza:
Egyet értek elsővel. Honnan veszed, hogy 2 hetes vagy?
4/29 anonim válasza:
🤣 engedd el ez még napi kamunak is gyenge 🙈
5/29 anonim válasza:
Ööö mi van?szoval terhes vagy,raadasul ket hetes es menstrualsz.van pozitiv teszted?vagy ezt hogy kell elkepzelni?
Azt tudod ugye hogy az utolso mensi elso napjatol szamoljak a terhessegi heteket?igy max 4 hetes lehetsz.negy hetesen is hiaba mesz orvoshoz,nem sok mindent fog latni.
6/29 A kérdező kommentje:
Igen csináltam tesztet és pozitív lett ! És nem valami napi kamu meg stb 🤦🏽♀️
2023. márc. 6. 14:06
8/29 anonim válasza:
En azert megneznek egy kepet arrol a pozitiv tesztrol
9/29 A kérdező kommentje:
Igen rosszul számoltam ki! Hibázni emberei dolog! De vissza térve a terhességre ,február 25-kén kellet volna meg jönnie de csak barnáztam napokig , ,március-5 meg már rendes vér jött tőlem a mai napig és ezért nem is értem mi lehet a probléma
2023. márc. 6. 14:16
10/29 anonim válasza:
esélyes kémiai terhesség akár
vérzés után menj dokihoz, h minden rendben van-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!