Hétfőn voltam magzatvízvételen, azóta nem érzem a babám mozgását. Már mindent megpróbáltam, ettem csokit, stb. Bár eddig még csak kicsit éreztem, de rendszeresen. Történhetett valami baj? Fizikailag jól vagyok, lelkileg kevésbé.
Nyugodj meg nem lesz semmi baj. Nálam is igy volt. Mivel már éreztem a mozgásokat bár még csak ilyenkor enyhék, én is úgy voltam vele hogy pár napig nem éreztem. De igy volt az is aki velem feküdt egy szobán. A másik meg még eleve nem is érzett mozgásokat. Ilyenkor még amúgy is nem érzed folyamatosan. Pár hét és meglátod mit leművel a hasadban.
Szoritok hogy rendben legyél! Meg az eredményed is!
:-)
3 gyerkőcös anyuci
Mindent megteszek, ami rajtam múlik. Nagyon nehéz lesz ez a 4 hét, mire megjön az eredmény, mert nov. 4.-én kell visszamennem.
mindenkinek jó egészséget kívánok!
2 hete én is igy jártam!Aznap semmi!Másnap 2x is de csak 1 kicsit.Utána 5-6 napig semmi!
ajd a frász vert ki!Irány sztk-s orvos táppénz miatt.Aztán megemlitettem neki,hogy mi a gondom.Szivhangot megnézte és mindek ok!!!Szerintem őket is megviseli ez az egész!Ne idegeskedj!!!!Kicsi még ,nem érezheted minden mozdulatát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!