Harántfekvéses a babám, lehet hogy az én hibám? Ma megkaptam hogy biztos az én hibámból nem fordult be.. 😞 Igyis eléggé ki vagyok hogy császár lesz
Aki ezt mondta azzal szépen szakísd meg a kapcsolatott vagy legalábbis tarts pár lépés távolságot tőle, mert kifogja csinálni az idegeidet!
Ezer oka van, miért úgy fekszik a baba. Örülj, hogy van császár és manapság már rutinműtét, egészségesen fogtok mindketten kikerülni a műtőből. Erre találták ki, ha nem tud kibújni és/vagy veszélyben vagytok megtudjanak titeket menteni. Ez a fontos nem? Hogy mindketten biztonságban vagytok. Aki ezt mondta neked annak gratulálni tudok csak, üzenem neki, hogy semmi baj azzal, ha nem tud valamit, de ne reklámozza az ostobaságot amit kitalált 🤦🏼♀️.
Ikreim vannak,az egyik csajszi koponyavégű,a másik csajszi haránt. Nagy valószínűséggel császár lesz a vége.
Ezek az ostoba népi hiedelmek annyira fel tudnak bosszantani,hogy arra szavak nincsenek.
Nem a te hibád. Ha lehet, szakítsd meg a kapcsolatot azzal, aki ilyenekkel traktál,mert meg fogsz őrülni tőle.
Kicsit vértezd fel magad, mert ha ilyen mimóza lelkű maradsz, akkor bizony többet fogsz sírni mint nevetni.
A rosszindulatú emberek mindig megtalálnak majd (miattad nem alszik a gyerek, magadra szoktatod, azért nem szobatiszta 1 évesen mert elrontottad, azért nem beszél még mert nem jól csinálod stb)
Ha nem tanulod meg elengedni az ilyeneket, lassacskán elhitetik veled h tényleg te rontod el.
Ez hülyeség,el ne hidd hogy a te hibád lenne!
Én kb.az elejétől bal oldalt fekszem, amióta nagyobb lett a pocak pl.jobb oldalt nem birok mert nem kényelmes.
28.héten voltunk babamozin már akkor irányba volt és utána is (sajnos sűrűn kellett mennem UH-ra) bevolt fordulva.38 hetes vagyok.
Én is baloldalt feküdtem várandósan, befordult a babám szépen, mégis császár lett kevés magzatvíz miatt. Semmi köze az alvásnak ehhez.
Terhesen is kaptam jó pár beszólást anyóstól, bunkó dokitól, butuska ismerőstől, de amint megszületett a Pici utána mégjobban aprítottak.
Szóval igen, a kicsi érdekében is keményítsd meg magad, én úgy két éves korában összetörtem, mint a tojás, mindent magamra vettem, mindenkinek meg akartam felelni, szaranyának tartottam magam. Rájöttem, hogy ennek a gyerekem issza meg a levét, ha magamat sem tudom megvédeni, őt hogyan? Elhatároztam, hogy ennek vége, köpök erre a sok negativitásra, aki nem tud tiszteletben tartani, azt leépítettem. Igen, apukájával is szétmentünk, sokkal erősebb vagyok azóta és boldog, magabiztos anya mellett boldog a kicsim is.
Pont hogy a baloldalon levő fekvèst mondják a legjobbnak.
A háton fekvèst egyáltalán nem ajánlják kb a 25. hèttől, más pozicíóban lehet de váltogatva legyen, ha nem csak bal oldalt fekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!