Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagyok rosszul, ha pár...

Miért vagyok rosszul, ha pár órán át nem eszem?

Figyelt kérdés
A cukorterhelésem jó lett, nemrég voltam. 4-5-ször eszem egy nap, többnyire egészséges ételeket. Mégis hogyha pár órán át nem eszem vagy csak egy apróságot kapok be, akkor gyengének érzem magamat, szédülök, úgy érzem, mindjárt elalszom. Aztán evés után minden rendben. De ha jó a cukrom, ez miért van? Nagyon zavaró.

2023. márc. 3. 17:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csak zöldségeket eszem, de van, hogy mondjuk reggelire eszem szendvicset és ebédre vagy vacsorára éppen zökdségkörettel eszem a húst. De persze, akkor majd jobban odafigyelek erre.
2023. márc. 3. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Tankolj fel :D
2023. márc. 3. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt 300 kcallal kell több ( ez kb 1 étkezésnyi)

Viszont zömében ennek szénhidràtnak kellene lennie… lassú és gyors ötvözèsének..

Remélem sikerül megtlálnod az arany középutat, hogy jólérezd magad

2023. márc. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!