1.trimeszteri vérvételre éhgyomorral kellene menni, viszont én rosszul vagyok ha nem eszem reggel rögtön. Van valami tippetek, hogyan bírjam ki?
Ha nem eszem felkelés után egy félórával minimum, lever a víz,ájulás közelben vagyok, öklendezem a savtól. Kicsit félek az első éhgyomris vérvételtől, próbáltam húzni reggelente az időt, de csak rosszabbul lettem :( Hátha nektek volt ezzel tapasztalatotok.
11+4 hkm
Vagy magán, vagy vigyél magaddal valakit. Nálunk sokan "kiestek" a sorból emiatt, de mindenkivel volt kísérő, illetve mindenkinél volt pár falat kaja, amit gyorsan betömhetett vérvétel után.
Én is rosszullevős voltam, 12+2-n mentem laborba, aznap egész jól viseltem a reggelt némi vízzel. A végére kezdtem rosszul lenni (1 óra sorbanállás után), de amint végeztem kijöttem és már haraptam is a péksütimbe, ami nálam volt.
Igen sajnos, néznek vércukort is, amiatt meg nem lehet enni.
3-as, alapból minden rendben, mostanában nem nézettem meg, de a vérvételen most úgyis megnézik.
Van időpontom szerencsére, meg taxival megyek, jön velem a férjem, viszek kaját, aztán remélem nem lesz gond.
Huh nekem az első még sima ügy volt mert az első trimeszterben alig ment le valami a torkomon, most a másodiktól már tartok, mert reggel együtt nyílik a szám a szememmel.
Én ráadásul csak 9.45-re kaptam időpontot, de az az elsőnél még nem volt gáz.
Annyit tudsz csinálni, hogy szólsz, hogy ájulós vagy és fekve vegyék le a vért, akkor hagynak még ott feküdni kicsit.
En ettem elotte egy pár szem kekszet meg ittam egy kávét ( kb 2 oraval elotte) es nem kavart be
Cukorterheles elott is,és ott se volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!