1.trimeszteri vérvételre éhgyomorral kellene menni, viszont én rosszul vagyok ha nem eszem reggel rögtön. Van valami tippetek, hogyan bírjam ki?
Ha nem eszem felkelés után egy félórával minimum, lever a víz,ájulás közelben vagyok, öklendezem a savtól. Kicsit félek az első éhgyomris vérvételtől, próbáltam húzni reggelente az időt, de csak rosszabbul lettem :( Hátha nektek volt ezzel tapasztalatotok.
11+4 hkm
Nem kavart be egyszer sem,4 körul lett az éhgyomri.
Elsővel 2,1 volt,elájultam terhesen szóval többet,köszönöm nem.
Amúgy is mértem otthon többször is.
Minden felnőtt ember maga tudja,ez egy elavult vizsgálat amit külföldön nem is csinálnak ilyen formában,nem véletlen.
Veszélyesebb volt terhesen elájulni nagy pocakkal mint 3 szem keksz maradjunk ennyiben,és túl is van tárgyalva.
Ha veled lesz a férjed, nem lesz gond. Nálunk a legnagyobb baj az, hogy nincs se sorszám, se időpont, éhgyomorral sorbaállítják a kismamákat... no komment. Akik rosszul lettek, azok inkább leültek egy közeli székre, a párjuk maradt a sorban, de szerintem bennünk várandós nőkben is van annyi, hogyha előttünk lesz rosszul valaki, akkor üljön csak le és "tartjuk a helyét" a sorban. Ha időpontra kell menni, az még jó. Érdemes minél korábbra kérni és csak túlleni rajta, utána meg rögtön enni, inni pár falatot/kortyot.
Előtte nem javasolt, ha felnyomja a cukrot az fals eredményt ad, magaddal tolsz ki. :)
Ha úgy érzed ájulsz, azonnal ülj le és hajtsd a fejedet az öledbe amennyire csak tudod, így jobban leszel. Ha nagy a baj, akkor fekvés, lábemelés. Én tiniként ájulós voltam, terhesség alatt visszatért. Mindig némi hányinger fog el és tompaság, aztán ha már csillagok villadoznak mindenfelé, akkor tudom hogy az az utolsó lehetőségem leülni, vagy lefeküdni, különben a földön landolok. Erre érdemes figyelni. De a nyakamat rá, hogyha mindenre felkészülsz lélekben, semmi baj nem lesz. Nálam így volt, pedig már vízionáltam hogy fognak felmosni. :D
11#
Kerlek ne terjessz hulyeseget! Maradjunk annyiban, hogy te nagyon rosszul tudod, de igy csinaltad, pont. Csak konyorgom ne ird le egy nyilvanos forumra, ahol egy total kezdo, hozza nem erto még el is hiszi! Foleg ne magyarazd neg a hulyeseget, meg akkor se ha elavult modszerrol beszelunk!
Egyébként meg, akik valoban szenvednek cukorbetegséggel terhesen, komoly szovodmenyektol mentik meg a babat azzal, hogy ezt az elvault modszert vegigcsinaljak!
Ha ennyire rosszul vagy próbáld kibulizni, hogy korán kapj idöpontot és vigyél kisérőt. Nekem az orvos intézte, hogy minél hamarabb sorra kerüljek, mert ingadozik a cukrom. De jobb is ha erre ránéznek, mert a lever a víz, ájuldozol az lehet amiatt, hogy nagyon lent a cukrod. Én akkor vagyok így, ha már hipozok.
A terhelés meg fontos, annak akinek nincs baja persze nem. De nekem az elsőnél határon beül ingadozott ugyan, de diétára fogtak, mert a felső határt érte. A másodiknál elszállt, ott ha nem tesztelnek komoly baja lehetett volna a babának. Amúgy semmi bajom nem volt, azon kívül, hogy reggel rosszul voltam amig nem ettem, ami lehet sima terhességi "nyavalya" vagy akár mint nekem, az ingadozó cukor. (Plusz: nekem szülés után sem múlt el, a legtöbbször utána helyreáll, nekem nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!