Magasabb tarkóredő?!
Egyik isminek 3.6 volt a nyaki redő, anyai vérteszt negatív, a gyerek egészséges.
Nekem 1.6 nyaki redő de az anyai vér pozitív lett, a biopszia igazolta.
Hala istennek,nekem nem volt ilyenben reszem,de amiket itt olvasgattam gyakorin,ezekrol a nipt tesztekrol irtak,hogy eleg megbizhatoak. Kuldtem egy linket,remelem hasznos lesz es sok sikert es egeszseges babat kivanok! A tarkoredo magassaga a magzat novekedesevel valtozik,tehat fugg a terhessegi kortol is,hogy hanyadik hetben vegeztek el ezt a vizsgalatot. Pontosan 12.heten neztek teged? Unokatesomnak magas volt ez az ertek,orrcsontot sem latott a doki a babanak. Elment egy “normalisabb” uh-ra, hala istennek nem volt semmi gond. A baba egeszsegesen szuletett! Remelem nalad is ez lesz!
Annyira nem lehetett türelmetlen a vizsgáló hölgy, ha egy órán keresztül vizsgált és kétszer kiküldött sétálni. A genetikus meg nem néz UH-t, mivel sokszor nem is nőgyógyász, hanem genetika szakvizsgával rendelkező orvos…
Gondolom az esélyeket elmondták, a te döntésed, hogy milyen tesztet csináltatsz. Kifizetheted a panoramat is, de ha az is pozitív, arra nem lehet megszakítást kérni, csak az invazív eredményre.
Milyen esélyeket? Mi alapján? Egy kinyögött mérés alapján...1 mérés alapján? Ne nevettes kérlek...a tarkóredő alapján ami nem megy át a 3 mmen kijelentette hogy szívbeteg gyerekem lesz..
Vagy down-szindrómás...és állította hogy a panoráma vagy a nifty teszt ezt nem szűri...akárhogy olvasom ...ezek a tesztek ezt szűrik...és ha azok pozitívak akkor elgondolkodik az ember a szúráson valóban hacsaknem valaki bevallása így is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!