V. Dominika kérdése:
Magasabb tarkóredő?!
Figyelt kérdés
Olyan anyukákat kérdeznék, akiknek a Kyncses kombinált teszt vagy máshol készített teszt ultrahang részén kicsit magasabb lett a tarkóredő értéke a babájuknak 2.77mm azonban a vérvizsgalatuk tökéletes és ezen kívül minden jó volt merre mentek tovább? A vizsgálat másnapján már a Győri genetikai tanácsadóba találtam magam ahol azonnal csak a magzatvizvételt emlegették és hogy génhibás lesz a babám...a doktor nem nézte meg saját maga ultrahangon a babát csak egyetlen mérés alapján amit a kyncsbe csinált a hölgy( 1 óra alatt ,mert 2x is kiküldött hogy sétáljak mert nem látja, sok a belem és arnyékol, rázta a hasam, türelmetlen volt)mondta ezt...miután mondtam neki hogy a kyncsbe panoráma vizsgálatot említettek hogy elég mivel ez nem durva eltérés azonnal elutasító volt hogy a kórházi magzatvíz vétel illetve vérvétel (260ezer forint) a jó..a többi semmire nem jó főleg nálam nem..és ha ennyi pénzem van a panoramara akkor nem mindegy hogy melyik helyen fizetek? Szóval ki merre ment? Milyen tesztet végeztetett..esetleg jó genetikus orvost tudna e ajánlani? Előre is köszönöm2023. márc. 3. 12:32
21/32 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy a válaszadók tényleg a Kyncsben voltak-e genetikai ultrahangon/kombinált teszten. Az ultrahangos hölgy modora híresen nem a legjobb, de szakmailag elismert. Kérdező, az invazív mintavételek nagyon megbízhatóak, alacsony a vetélés kockázata is, de persze ha anyagilag bírjátok, kérhettek NIPT tesztet is. Ha konkrét helyre vagy kíváncsi, az Istenhegyi Klinikát ajánlom, szakmailag ÉS emberileg is meg vagyok velük elégedve.
22/32 anonim válasza:
Kedves posztoló!
Én csak annyit szólnék hozzá,hogy remélem minden rendben lesz veletek! Nagyon szorítok Nektek! Majd írd meg,hogy mit mért este a saját orvosod!
23/32 anonim válasza:
Kerdezo! Mi ujsag?? Nagyon varom ,hogy irj!!!
24/32 anonim válasza:
Nekünk 3,1 volt. Chorion vételre mentem a Ceizelbe. Mindenre negatív lett, azóta már meg is született és egèszséges kisfiú.. :)
25/32 anonim válasza:
Kerdezo! Mi van veletek? Jol jelentkeztel…
26/32 anonim válasza:
5 nap telt el, mit jelentkezzen, most még semminek nem lenne meg az eredménye, akármelyik vizsgálatot csináltatná.
27/32 anonim válasza:
Aznap amikor a kerdest kiirta,a sajat dokijahoz ment. Kivancsi voltam ,o mit mondott neki.
28/32 anonim válasza:
Lehet kisebb baja is nagyobb annál, hogy itt írogasson. Sajnos én is @testem ezen, és nem jól végződött nekem.
29/32 anonim válasza:
Gondolom,hogy nem az a fo hogy ide irogasson,de szeretnem tudni,hogy mi lett veluk. :( 28-as nalatok mi volt a baj? :(
30/32 anonim válasza:
Down baba volt😔
Nekünk uhn csak a áramlásnál volt eltérés, volt orrcsont, 1.6 nyakiredő.
Én úgy mentem uh hogy a NIPT teszt 97% ra hozta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!