Kétségbe vagyok esve,mit tegyek?
Lehet, hogy a terhességed végéig oda kellene költöznöd a szüleidhez. Nem a hányás miatt! Hanem amiatt, mert nem jó, hogy egyedül laksz kismamaként. Lehet, hogy minden rendben lesz és legyen is úgy. De én pl a végén már ájuldoztam, magas volt a pulzusom, stb. Konkrétan bármi elöfordulhat sajnos és jobb az, ha nincs egyedül az ember lánya és van kire számítani. Engem sem őrzíztek 0-24 órában, de azért a férjem bármikor haza tudott szaladni a munkahelyről, ha szükség volt rá.
Ne legyél egyedül!
Mindenképpen menj orvoshoz és beszélj a szüleiddel is, mert lehet hogy be kell feküdnöd a kórházba, és akkor ők tudnának vigyázni a kutyádra, aztán rád is, ha kiengednek.
Gondolj arra, hogy bármikor rosszul lehetsz otthon, egyedül vagy, mi van akkor, ha a mentőket sem leszel képes értesíteni? Ott halsz meg a babával a hasadban, ahol éppen összeestél?
Ráadásul ha ki is tudod hívni a mentőket és bevisznek, mi lesz a kiskutyával? Ott hal éhen, amíg te kórházban vagy?
Mindenképpen segítségre van szükséged és ha nem szólsz senkinek, akkor segíteni sem tudnak, mert nem tudják hogy baj van. Senki sem várja el tőled, hogy mindent oldj meg teljesen egyedül, ami lehetetlenség.
Nagyon jól tetted, így nem vagy egyedül és oda tudnak figyelni rád és segíteni, ha bármi van.
Jobbulást és sok egészséget kívánok neked és a babának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!