Drága Anyukák! Nektek könnyebb volt szülés után a mozgás?
Sokkal fittebbnek éreztétek magatokat? Mintha egy "teher" esne le a testetekről?
Már elfelejtettem milyen volt előtte, bár nem panaszkodom nekem ezidáig nem terhes a helyzet. Nem vizesedek, nem fulladok, semmi panaszom nincsen.
Köszönöm, egy 35 hetes kismama
Nem, egyáltalán nem állíthatom ezt. Én imádtam terhes lenni, nagyon terhes is, és ez az imádat szerintem teljesen elnyomta bennem az ilyen érzéseket. Óriási pocakkal is örvendeztem neki, hogy milyen fantasztikusan jó érzés kisbabát várni, és röhögtem rajta, hogy kitaláltam, milyen módon férek oda pl. a hűtőajtóhoz, ami nagy hassal elég nehéz volt.
Szülés után sem jött a sokat emlegetett boldogság, hogy a testem végre csak az enyém, ellenkezőleg. Utáltam a hasam, üresnek, értéktelennek éreztem. Hogy mennyivel könnyebb lett mozogni, az egyik szülés után se jutott eszembe. Erre eddig sosem gondoltam.
Hát nem vagyunk egyformák, nem éljük meg egyformán. Nekem a terhesség nagyon különleges időszak volt mindig, még a nehéz időszakokban is imádtam. De tudom, hogy sok nőnek tényleg teher, és szerintem az is teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!