Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez negatívat/pozitívat jelent?...

Ez negatívat/pozitívat jelent? (Streptococcus)

Figyelt kérdés

Mindig megnézem a leleteket, általában értem is, de ezt most nem.

Orvoshoz majd csak jövő héten megyek.

[link]

2023. febr. 21. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív
2023. febr. 21. 17:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Most örömmel ugranék a Dunába.(:

És a táblázat mit jelent?

2023. febr. 21. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Mar bocs, de ezen mit nem ertesz ?

Pozitiv igen, kapsz antibiotikumot, ennyi.

2023. febr. 21. 17:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Ne, ne, ne. Ettől a stlustól rosszul vagyok. Csak görgess tovább, ha normálisan nem megy.
2023. febr. 21. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív.
2023. febr. 21. 17:35
 6/9 A kérdező kommentje:
A táblázat és a csra rész zavart meg. De ahogy látom a táblázat azt mutatja, hogy milyen gyógyszeres kezelések jöhetnek szóba.
2023. febr. 21. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem 6 éve volt :( .

Az antibiotikum valamit segített de nem teljesen úgyhogy mandulakivétel lett a vége.Én ennyivel megúsztam.Jobbulást, felépülést kívánok.

2023. febr. 21. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pozitiv vagy, alatta a tablazat azt mutatja, hogy a kimutatott torzs melyik antibiotikumra erzekeny es melyikre rezisztens, vagyis melyek johetnek szoba a kezelesednel.
2023. febr. 21. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
E erzekeny R rezisztens. Megmutatja melyik antibiotikum lesz jo, melyik ami ellenallo, azt nem irjak fel. Van boven erzekeny fajta. Akkor van gaz ha mindenre rezisztens. Remeljuk olyan nem jon soha...
2023. febr. 21. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!